Λάκης Λαζόπουλος: Ακυρώνει την καλοκαιρινή περιοδεία του λόγω προβλημάτων υγείας

Λάκης Λαζόπουλος: Ακυρώνει την καλοκαιρινή περιοδεία του λόγω προβλημάτων υγείας

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος νοσηλεύτηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο και οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση - Υπό εξέταση αν επρόκειτο για παρενέργειες του εμβολίου

Lazopoulos
Ένα πρόβλημα υγείας το οποίο δεν κρίνεται σοβαρό απαιτεί ωστόσο ξεκούραση οδήγησε τον Λάκη Λαζόπουλο στη ματαίωση της παράστασης «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» που είχε ετοιμάσει για το φετινό καλοκαίρι. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα εισήχθη κατά την διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος στο νοσοκομείο «Υγεία» προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εισαγωγή του έγινε το πρωί του Σαββάτου, πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα. Παρόλα αυτά, οι γιατροί του τον συμβούλευσαν να ξεκουραστεί όλο το καλοκαίρι απέχοντας από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις θα φανεί κατά πόσον τα προβλήματα υγείας που εμφάνισε είχαν να κάνουν με παρενέργειες του εμβολίου για τον κορωνοϊό

anartissi_lazopoulos


Η παράσταση «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη», σε κείμενα Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος και επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει μαζί με την Λένα Ουζουνίδου και την Σπύρο Γραμμένο, και  σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου,  θα ξεκινούσε την καλοκαιρινή της περιοδεία στις 29 Ιουνίου από την Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσουν σταθμοί σε πολλές ακόμη πόλεις της Ελλάδας. 

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2021: Με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία πέφτει η «αυλαία» για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Προθεσμίες για πληρωμές και προγράμματα ανέργων - Όσα πρέπει να ξέρετε


Τηλεοπτικές μεταγραφές: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης