Η Ίσα Ρέι κάνει την είσοδό της στον κόσμο των υπερηρώων ως Spider-Woman

Η Ίσα Ρέι κάνει την είσοδό της στον κόσμο των υπερηρώων ως Spider-Woman

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου του 2022 - Πληροφορίες για την πλοκή δεν θα διαρρεύσουν μέχρι την κυκλοφορία του επίσημου trailer

issa_ray
H Ίσα Ρέι κάνει το ντεμπούτο της στον «κόσμο του φανταστικού» με το νέο της ρόλο ως Spider-Woman στο sequel της ταινίας «Spider-Man: Into the Spider-Verse».

Η πολυτάλαντη ηθοποιός, που έχει βρεθεί επίσης στον ρόλο της σκηνοθέτη, παραγωγού, αλλά και συγγραφέα, θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία ως Jessica Drew, προσθέτοντας έτσι στο βιογραφικό της και τον ρόλο της υπερηρωίδας.



Στο καστ της ταινίας, μαζί της θα δούμε τους Σαμάικ Μουρ ως Miles Morales και Χέιλι Στάινφελντ στον ρόλο της Gwen Stacy/Spider-Gwen. Την σκηνοθεσία της ταινίας έχουν αναλάβει οι Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin. K. Thompson, ενώ την επιμέλεια του σεναρίου, καθώς και την παραγωγή οι Phil Lord, Christofer Miller και David Callaham.

Ενώ λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας δεν έχουν κυκλοφορήσει και λέγεται ότι δε θα διαρρεύσουν μέχρι να κυκλοφορήσει το trailer, οι θαυμαστές του κόσμου του Spiderman έχουν ήδη ξεκινήσει να διαβάζουν τα κόμικς που είχαν κυκλοφορήσει πριν 20 χρόνια και αφηγούνται την ιστορία της Spider-Woman.



Σύμφωνα με τα κόμικς, η υπόθεση λαμβάνει χώρα στον φανταστικό κόσμο της Transia. Η Jessica Drew μεγαλώνει εκεί με τους γονείς της, οι οποίοι ασχολούνται με επιστημονικά πειράματα. Κάποια στιγμή αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν τις φλέβες ουρανίου, που βρήκαν στο Wundagore για κάποιο πείραμα τους, όμως η ακτινοβολία δηλητηριάζει την μικρή Jessica. Προκειμένου να σώσουν την κόρη τους, οι γονείς της χρησιμοποιούν μία ένεση με ορό, ο οποίος παρασκευάζεται από αίμα ενός αραχνοειδούς. Τότε, ξεκινάει το ταξίδι της Spider-Woman.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης