Φρανκ Σινάτρα vs Γούντι Άλεν: Ποιος είναι τελικά ο πατέρας του γιου της Μία Φάροου;

Φρανκ Σινάτρα vs Γούντι Άλεν: Ποιος είναι τελικά ο πατέρας του γιου της Μία Φάροου;

Ο Τόνι Οπεντισάνο επιχειρηματολογεί και δίνει όλες τις απαντήσεις - «Εάν ο Ρόναν ήταν ο γιος του Φρανκ, θα τον είχε αναγνωρίσει»

sinatra_mia_2
Το ενδεχόμενο ο γιος της Μία Φάροου, Ρόναν, να είναι παιδί του Φρανκ Σινάτρα και όχι του Γούντι Άλεν έχει επανέλθει στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα και το νέο βιβλίου του στενού φίλου του τραγουδιστή, Τόνι Οπεντισάνο έρχεται να λύσει το μυστήριο.

Ανάμεσα στις διάφορες ιστορίες, που περιλαμβάνει το βιβλίο σχετικά με τον Φρανκ Σινάτρα, βρίσκεται και αυτή που αφορά την σχέση του με τη Μία Φάροου. Ο φίλος του εξηγεί ότι το θέμα που έγινε μάλιστα και πρωτοσέλιδο το 2013 αποκλείεται να ισχύει.



«Οι δυο τους είχαν μείνει δυο καλοί φίλοι, αφού χώρισαν. Όταν εκείνη είχε προβλήματα στον γάμο της με τον Γούντι Άλεν, είχαν βρεθεί σαν φίλοι. Αυτή χρειαζόταν παρηγοριά και ο Φρανκ της την παρείχε», εξηγεί αρχικά ο συγγραφέας. Οι φήμες είχαν ξεσπάσει όταν σε συνέντευξη της Μία για το αν ο Ρόναν θα μπορούσε να είναι παιδί του Σινάτρα, εκείνη είχε πει: «Πιθανόν». Μάλιστα, ο Γούντι Άλεν είχε επίσης αναφερθεί σε αυτό στο New York Magazine: «Κατά την γνώμη μου, είναι παιδί μου. Νομίζω ότι είναι, αλλά δεν θα στοιχημάτιζα και την ζωή μου σε αυτό».

3


Όπως αποκαλύπτει ο Τόνι Οπεντισάνο, την περίοδο πριν την εγκυμοσύνη της Μία Φάροου, ο Φρανκ Σινάτρα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, τα οποία δεν θα του επέτρεπαν να είναι ο πατέρας του Ρόναν. Κατά τα τέλη του 1986 ο τραγουδιστής είχε κάνει μία επείγουσα επέμβαση εκκολπωματίτιδας, η οποία τον ανάγκασε να φοράει έναν σάκο κολοστομίας μέχρι να θεραπευτεί.



«Υπάρχουν μόνο δύο τρόποι για τον Σινάτρα να μπορούσε να είναι ο πατέρας του Ρόναν και οι δύο είναι παράλογοι. Θα έπρεπε είτε η Μία να είχε κάνει ένα μυστικό ταξίδι στην Καλιφόρνια, για να βρεθεί με τον Φρανκ στο σπίτι του, όπου ζούσε και η τέταρτη σύζυγός του, Μπάρμπαρα, είτε ο Φρανκ να έχει ταξιδέψει στο Κονέκτικατ φορώντας τον σάκο κολοστομίας, ενώ είχε παράλληλα παραστάσεις στο Atlantic City», αναφέρει ο συγγραφέας βάζοντας τέλος στις φήμες.


Κλείσιμο
Πρόσθεσε επίσης, πως κάτι τέτοιο δε θα ταίριαζε στον χαρακτήρα του τραγουδιστή, αφού δεν θα παρατούσε το παιδί του σε άλλον πατέρα: «Εάν ο Ρόναν ήταν ο γιος του Φρανκ, θα τον είχε αναγνωρίσει». Τέλος, σχετικά με την ομοιότητα του Ρόναν με τον Φρανκ, σχολίασε: «Δείτε τον Ρόναν και δείτε και την Μία στην ίδια ηλικία. Μοιάζουν με δίδυμα. Κι εγώ έχω μπλε μάτια και δεν είμαι γιος του Φρανκ».

sinatra_ronan_2



Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στη Βηρυτό: Πήγε να βουτήξει από γκρεμό 36 μέτρων και έπεσε πάνω σε σκάφος (Σκληρό βίντεο)

Χατζηδάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Υποστηρίζουν δήθεν τους εργαζόμενους αλλά καταψηφίζουν απαγόρευση απολύσεων για νέους πατέρες και γονικές άδειες


Νίκος Δένδιας: Στρατηγική η σχέση μας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης