Πιρς Μόργκαν: Η ενδεχόμενη επιστροφή του «άσπονδου εχθρού» των Σάσσεξ στην τηλεόραση

Πιρς Μόργκαν: Η ενδεχόμενη επιστροφή του «άσπονδου εχθρού» των Σάσσεξ στην τηλεόραση

Οι υπεύθυνοι της εκπομπής συζητούν την επιστροφή του δημοσιογράφου, αφού η τηλεθέαση έπεσε κατακόρυφα μετά την αποχώρησή του

morgan
Την ενδεχόμενη επιστροφή του Πιρς Μόργκαν στο «Good Morning Britain» συζητούν οι υπεύθυνοι της εκπομπής, τρεις μήνες μετά την αποχώρησή του.

Μετά την παρεξήγησή του με τον Άλεξ Μπέρσφορντ στον αέρα της εκπομπής, όταν εκείνος κατέκρινε την αρνητική του στάση απέναντι στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ -με την οποία κάποτε διατηρούσαν φιλικές σχέσεις-, ο δημοσιογράφος αποχώρησε από το στούντιο.


Piers Morgan Walks Off Set After Being Called Out Over Meghan Markle Comments | THR News


Μάλιστα, ο ίδιος γνωρίζοντας την αξία του δήλωσε πως «η πλειοψηφία των Βρετανών είναι μαζί του»  και τελικά μάλλον είχε δίκιο, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν κατακόρυφα. Τώρα, τρεις μήνες μετά το περιστατικό, οι υπεύθυνοι της εκπομπής τον έχουν ήδη προσεγγίσει για να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun.

Σχετικά με την αποχώρησή του από το πλατό την ώρα που βρίσκονταν on air, ο παρουσιαστής δήλωσε πως το έχει μετανιώσει και δεν έπρεπε να φύγει. «Δεν μπορείς να είσαι σταυροφόρος της ελευθερίας του λόγου και έπειτα να φεύγεις, επειδή κάποιος λέει κάτι που δεν σου αρέσει», ανέφερε.



Προς το παρόν, ο Πιρς Μόργκαν δεν έχει δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με την επιστροφή του, όμως η στάση του δείχνει πως ακόμα και αν αποφασίσει να επανέλθει στο τηλεοπτικό γυαλί, το ζευγάρι των Σάσσεξ δεν πρόκειται να έχει διαφορετική αντιμετώπιση από τον ίδιο. Πρόσφατα δήλωσε μάλιστα πως συμφωνεί με το αίτημα της Lady Colin Campbell να αφαιρεθούν οι βασιλικοί τίτλοι του Χάρι και της Μέγκαν, καθώς οι δυο τους θα καταστρέψουν τον θεσμό της μοναρχίας και τόνισε επίσης πως «ο πρίγκιπας πρέπει να ωριμάσει».


Ειδήσεις σήμερα:

Τζοβάνι Μπρούσκα: Η ματωμένη διαδρομή του μαφιόζου εκτελεστή - Σόκαρε την Ιταλία η αποφυλάκισή του

Κέλι Κλάρκσον: Η νέα «Ντε Τζενέρις» και οι... ελληνικές καμπύλες της

MasterChef 5: Η Μαργαρίτα νικήτρια της πρώτης δοκιμασίας του τελικού - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης