Το μοντέλο που έχει συγκλονιστεί από τη δολοφονία του δεν κατάφερε να βρεθεί το απόγευμα της Τρίτης στην κηδεία του.
Ο λόγος της απουσίας της σύμφωνα με την «On Time» είναι ότι η Σταρ Ελλάς 2008 λείπει στο εξωτερικό σε επαγγελματικό ταξίδι. Ωστόσο χθες σε ένδειξη πένθους για το πρώην σύντροφό της κράτησε κλειστή την εταιρεία που διατηρεί στην Πάτρα και έκανε μάλιστα ανακοίνωση στα social media.
Ένα βήμα πριν το γάμο
H Διονυσία είχε φτάσει με τον Τάσο Μπερδέση μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας ωστόσο λίγο πριν αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Η όμορφη Διονυσία μάλιστα είχε σχέση τον τελευταίο καιρό με τον επιχειρηματία Μάρκο Βιλανάκη, αποκαλούμενο και «βασιλιά των τσιγγάνων». Το ζευγάρι ζούσε μαζί στη Γλυφάδα και πολλές φορές ταξίδευαν στη Λάρισα, την ιδιαίτερη πατρίδα του Μάρκου. Είχαν φτάσει μάλιστα πολύ κοντά στον γάμο.
Τελικά όμως ούτε αυτή η σχέση της Διονυσίας προχώρησε, καθώς η κοπέλα χώρισε πρόσφατα με τον Μάρκο Βιλανάκη, αλλάζοντας σελίδα στη ζωή της.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας