Η «Άννα Καρένινα» του Τολστόι έρχεται στο Netflix σε μία σύγχρονη εκδοχή

Η «Άννα Καρένινα» του Τολστόι έρχεται στο Netflix σε μία σύγχρονη εκδοχή

Με φόντο την Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη - Πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές

karenina
Η πρώτη ρώσικη σειρά του Netflix θα είναι η διασκευή του διάσημου αριστουργήματος του Λέοντος Τολστόι, «Άννα Καρένινα».

Προσωρινά, ο τίτλος της είναι «Anna K», όμως θα αλλάξει μόλις η παραγωγή είναι ολοκληρωμένη. Η σειρά θα βασίζεται στο κλασσικό μυθιστόρημα, όμως θα αποτελεί μία πιο σύγχρονη εκδοχή του.



Με φόντο την σύγχρονη Ρωσία, η σειρά θα επικεντρώνεται στην κοσμική Άννα Καρένινα, την σύζυγο του μελλοντικού κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης. Η ερωτική σχέση, που θα συνάψει με τον Βρόνσκι, τον γοητευτικό κληρονόμο μίας «αυτοκρατορίας αλουμινίου» θα αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα, που θα πραγματεύεται η σειρά. Η σχέση τους θα αρχίσει να εκτροχιάζεται, απειλώντας τις λεπτές ισορροπίες των οικογενειακών σχέσεων και της κοινωνικής τους ζωής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που έχουν κυκλοφορήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Άννας Καρένινα θα αναλάβει η Σβετλάνα Χοτσένκοβα. Οι σκηνές θα εναλάσσονται μεταξύ της κοσμοπολίτικης Μόσχας, της Αγίας Πετρούπολης και της σκληρής ρωσικής υπαίθρου. Πίσω από την σκηνοθεσία θα βρίσκονται οι Valeriy Fedorovich, Evgeniy Nikishov, Natasha Merkulova, και Aleksey Chupov.



Ο σεναριογράφος της σειράς, Ρόμαν Καντόρ, ο οποίος έχει υπογράψει επίσης το σενάριο της ρωσικής σειράς The Lake δήλωσε για την Anna K.: «Το να φέρεις την Άννα Καρένινα στη Ρωσία του 21ου αι. και ταυτόχρονα να την συστήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο στη δική της γλώσσα μέσα από αυτό το θαύμα, που λέγεται Netflix, είναι για εμένα ένα όνειρο, που γίνεται πραγματικότητα».

Ειδήσεις σήμερα

«Πόλεμος» Κίνας - ΗΠΑ για την προέλευση της Covid

Τζόις Τίμοθι Ράντοτσικ: «Πιθανή εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του Γάλλου χορευτή!»

Ιρλανδία: Από τα μέσα Ιουλίου η υιοθέτηση του «πράσινου» πιστοποιητικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης