Η κυρία που κρύβεται πίσω από την καριέρα του Μάθιου ΜακΚόναχι

Η κυρία που κρύβεται πίσω από την καριέρα του Μάθιου ΜακΚόναχι

Αν δεν ήταν η σύζυγός του Καμίλα Άλβες να τον συμβουλεύσει σωστά, ο διάσημος ηθοποιός θα έπαιζε ακόμα σε... «ανόητες» ρομαντικές κομεντί, όπως παραδέχεται ο ίδιος

mathew_camila
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό AARP ο Μάθιου ΜακΚόναχι παραδέχτηκε πως κάπου χρωστάει την επιτυχημένη καριέρα του και συγκεκριμένα, στην σύζυγό του, Καμίλα Άλβες.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του είναι παντρεμένοι από το 2012 και έχουν δείξει πως στηρίζουν πολύ ο ένας τον άλλο. Την περίοδο εκείνη, ο ΜακΚόναχι αποτελούσε το αστέρι των ρομαντικών κομεντί, γεγονός που μετά από κάποιο σημείο δεν τον ευχαριστούσε ιδιαίτερα.



Όπως εξήγησε, μετά το 2012 χρειαζόταν μία στροφή στην καριέρα του. Δεν τον ενδιέφερε πια να δέχεται ρόλους για ρομαντικές ταινίες ή κομεντί, παρά την επιτυχία του σε αυτές. Το γεγονός, που τον άλλαξε, όπως λέει ήταν ο έρωτας του με την Καμίλα, αλλά και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού.

«Ήμουν ο άνθρωπος για τις ρομαντικές κομεντί. Μου άρεσε να παίζω σε αυτές και πλήρωναν καλά. Όμως, θυμάμαι ότι εκείνη την περίοδο, η ζωή μου αποκτούσε περισσότερο βάθος. Είχα βρει τον έρωτα της ζωής μου, την Καμίλα. Είχαμε ένα νεογέννητο μωρό. Ένιωθα περισσότερη χαρά και περισσότερη λύπη», εξηγεί ο ηθοποιός, καθώς θεωρεί ότι τότε ένιωσε για πρώτη φορά τον εαυτό του να ωριμάζει.



Η συνειδητοποίησή του τον οδήγησε στην απόφαση να περιορίσει τις συμμετοχές του σε άλλες κωμωδίες, καθώς άρχισαν να τον ενδιαφέρουν περισσότερο οι δραματικές ταινίες, όπου μπορούσε να εκφράσει καλύτερα τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας του. Κανένας ρόλος, όμως, δεν του είχε προταθεί εώς εκείνη την στιγμή.

Κλείσιμο

Τότε, ήταν που η σύζυγός του πήρε τα ηνία και τον συμβούλευσε πώς να χειριστεί την κατάσταση. Όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός, σε εκείνη χρωστάει εκτός από την καριέρα του και το πρώτο του Όσκαρ. «Ήταν τρομακτική αυτή η μετάβαση. Αλλά τότε η Καμίλα είπε: Αν πρέπει να το κάνουμε, θα το κάνουμε σωστά. Απουσίασα πολύ καιρό από το Χόλιγουντ. Έλεγα όχι σε σενάρια κομεντί, που μου πρότειναν. Απέρριψα και μία ταινία με αμοιβή 14,5 εκατ. δολάρια. Και τότε ξεκίνησε να χτυπάει το τηλέφωνο», περιγράφει ο ηθοποιός.

Ξαφνικά οι προσφορές για πιο σοβαρούς ρόλους άρχισαν να πέφτουν βροχή. Τον ζητούσαν σε ταινίες, που δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα έπαιζε, αν έκρινε κανείς από το βιογραφικό του εώς τότε. Μάλιστα, η μία από αυτές τις ταινίες, το Dallas Buyers Club, που γύρισε το 2013, του χάρισε και το πρώτο του Όσκαρ.

Matthew McConaughey winning Best Actor







Ειδήσεις σήμερα:

Το «σ'αγαπώ» Ελληνίδας ηθοποιού στον David Damiano - «Λυσσάρα ηρέμησε» της έγραψε ο Πάνος Βλάχος

Ισχυρά φαινόμενα από το απόγευμα στα βόρεια - Τι καιρό θα έχουμε το Σαββατοκύριακο

Ερωτευμένοι στη Σαντορίνη ο Μοράτα και η σύζυγός του μετά την περιπέτεια στο αεροδρόμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης