Survivor: Ποιος αρνήθηκε να βγάλει το μαγιό του γιατί ντρεπόταν; - Βίντεο

Survivor: Ποιος αρνήθηκε να βγάλει το μαγιό του γιατί ντρεπόταν; - Βίντεο

Οι συμπαίκτες της προσπαθούσαν να την πείσουν να το κάνει αλλά μάταια…

gymnoi
Δεν έχει μόνο σκληρά αγωνίσματα, πείνα και κακουχίες το Survivor έχει και στιγμές χαλάρωσης. Κάτι τέτοιο αποφάσισαν να κάνουν παίκτες της Μπλε Ομάδας στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Καρολίνα, Μπόγδανος, Κόρο, Ασημακόπουλος και Ελένη ήταν χαλαροί στην παραλία και αναπολούσαν τις στιγμές τους στη Μύκονο και συγκεκριμένα την παραλία του Άγιου Σώστη. Τότε ήταν που ήρθε στην Καρολίνα μια φαεινή ιδέα. Να βγάλουν τα μαγιό τους και να πέσουν γυμνοί στη θάλασσα.

Οι τρεις άνδρες της παρέας χωρίς να το σκεφτούν λεπτό απόλαυσαν γυμνοί το μπάνιο της μπροστά στην έκπληκτη Ελένη Χαμπέρη η οποία δεν πίστευε στα μάτια της. Η πέρσοναλ τρέιλερ σε κατάσταση σοκ από το θέαμα έβαλε την μπαντάνα στα μάτια της λέγοντας: «Καταρχάς δεν είναι σωστό από τη στιγμή που δεν το έχω κάνει εγώ. Τι θα κάθομαι να παίρνω μάτι; Απα πα πα εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα. Δεν μπορώ να το ζήσω και αυτό», έλεγε η παίκτρια που προφανώς ντρεπόταν να ξεγυμνωθεί μπροστά σε όλους.

Η Καρολίνα από την πλευρά της που είχε την ιδέα έκανε γυμνή ηλιοθεραπεία προσπαθώντας να πείσει την συμπαίκτριά της να κάνει το ίδιο

Τελικά η Ελένη Χαμπέρη που έμεινε με το μαγιό της έβγαλε τα συμπεράσματά της για τα σώματα που είδε γυμνά όσο δεν είχε τα μάτια της καλυμμένα με την μπαντάνα.

Δείτε το βίντεο με το γυμνισμό των τεσσάρων

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbmle33dvj1l-sf)


Ειδήσεις σήμερα

O Τζον Σίνα είπε την Ταϊβάν «χώρα» και έγινε... χαμός - Η συγγνώμη και η «θύελλα» επικρίσεων

Αποκαλύψεις «βόμβα» για τον Μπόρις Τζόνσον: «Αποκαλούσε τον κορωνοϊό Kung-Flu και ήθελε να μολυνθεί live στην τηλεόραση»

Τι συμβαίνει με τις περικοπές σε 5.500 συνταξιούχους χηρείας;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης