Η πολυτάλαντη Κέιτ Μίντλετον «δεν τα πάει καλά» με την σύνθεση μουσικής

Η πολυτάλαντη Κέιτ Μίντλετον «δεν τα πάει καλά» με την σύνθεση μουσικής

Την ίδια γνώμη φαίνεται να έχει και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

kate_william
Σε μία πρόσφατη επίσκεψή της στο Heavy Sound της Σκωτίας, η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να δοκιμάσει τις ικανότητες της στην παραγωγή μουσικής, όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν άφησε ευχαριστημένη ούτε εκείνη, αλλά ούτε και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ο οργανισμός Heavy Sound απασχολεί νεαρά παιδιά, στρέφοντας τα στη δημιουργία ή ακόμα και σε σπουδές, προκειμένου να μείνουν μακριά από εγκληματικές πράξεις. Τούς δίνει τη δυνατότητα να έχουν ένα καλύτερο μέλλον και ένα αντικείμενο εξειδίκευσης, ώστε να μην καταλήξουν «στο δρόμο».



Η δούκισσα και ο δούκας του Κέιμπριτζ, που έχουν δείξει πολλές φορές το ενδιαφέρον τους για τις ανθρωπιστικές δράσεις, δε θα μπορούσαν να μην επισκεφτούν τον οργανισμό για να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του. Η Κέιτ Μίντλετον πλησίασε τα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους και μάλιστα έκανε μία προσπάθεια να «μάθει» τα ενδιαφέροντά τους, χωρίς όμως επιτυχία.

Στο πρόγραμμα του οργανισμού εντάσσονται διάφορες ασχολίες, όπως η παραγωγή μουσικής και ενώ η δούκισσα έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι πολυτάλαντη, σε αυτό το κομμάτι δεν τα κατάφερε πολύ καλά.

Υπό την επίβλεψη ενός κορυφαίου DJ προσπάθησε να συνδυάσει τους ήχους, όμως τελικά οι οδηγίες του δεν είχαν αντίκρισμα. Η δούκισσα προτίμησε πολύ έντονους ήχους μπάσου, γεγονός που έκανε το αποτέλεσμα να μην είναι πολύ ευχάριστο.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φάνηκε επίσης ότι δεν απόλαυσε το τραγούδι της αγαπημένης του, ενώ της είπε: «Παρακαλώ, κλείσ'το. Πόνεσαν τα αυτιά μου». Τότε η Κέιτ, δεν μπόρεσε παρά να παραδεχθεί την αδυναμία της στην σύνθεση μουσικής, λέγοντας στους υπεύθυνους του προγράμματος: «Συγγνώμη που σας άφησα ένα τόσο άσχημο τραγούδι. Διαγράψτε το».


Ειδήσεις σήμερα

Ινδοί παντρεύτηκαν εν πτήσει με 160 καλεσμένους για ν' αποφύγουν τις απαγορεύσεις του lockdown - Δείτε βίντεο

Αυστραλία: Μάσκες και περιορισμοί επιστρέφουν στη Μελβούρνη έπειτα από νέα έξαρση κρουσμάτων

Επίθεση με βιτριόλι: Ανοίγει ο δρόμος για τη δίκη - Το βούλευμα για την 35χρονη Εφη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης