Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Η πρώην συγκάτοικός τους μιλάει για την πρώτη τους γνωριμία

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Η πρώην συγκάτοικός τους μιλάει για την πρώτη τους γνωριμία

Όπως αποκαλύπτει, η σχέση του ζευγαριού ήταν κάτι αναμενόμενο, δεδομένης της χημείας που είχαν

kate_william
Για την πρώτη γνωριμία του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον μίλησε η πρώην συγκάτοικός τους και τραγουδίστρια, Λόρα Γουάρσαουερ, στο περιοδικό People.

laura_kate


Όπως είναι γνωστό, το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2001, όταν και οι δύο ήταν πρωτοετείς φοιτητές στο University of St. Andrews της Σκωτίας. Στο δεύτερο έτος μετακόμισαν στην ίδιο σπίτι, μαζί με άλλα δύο άτομα, γεγονός που είχε αποκαλύψει και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σε συνέντευξη του με αφορμή τον αρραβώνα τους το 2010. Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετακομίσαμε μαζί σαν φίλοι. Ζούσαμε με άλλα δύο άτομα και απλά εξελίχθηκε από εκεί. Βλεπόμασταν πιο συχνά, περνούσαμε χρόνο μαζί και κάναμε πράγματα μαζί».

Η Λόρα Γουάρσαουερ έκανε λόγο για τη χημεία, που εκδηλώθηκε αμέσως μεταξύ των δύο νέων. «Ήταν φανερή σε όλους», είπε, ενώ πρόσθεσε: «Κάθε φορά που βρισκόταν η Κέιτ στο δωμάτιο, ο Γουίλιαμ τήν πρόσεχε. Καθόμασταν για μεσημεριανό στην τραπεζαρία και οι δυο τους μιλούσαν με μία απίστευτη φυσικότητα. Ήταν απίστευτο. Είχαν πολλά να πουν ο ένας στον άλλο», καταλήγει.

college
Κλείσιμο


Η πρώην συγκάτοικος του ζευγαριού ανατρέχει στο παρελθόν και ενώ αναλογίζεται τις στιγμές τους, παραδέχεται πως πάντα γνώριζε ότι η σχέση τους θα προχωρούσε. «Κοιτάζοντας πίσω, ήταν όλες αυτές οι μικρές στιγμές, οι οποίες σε έκαναν να λες: Ουάου, αυτό μπορεί πραγματικά να εξελιχθεί σε κάτι», λέει.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι τούς πήρε χρόνο να γνωρίσουν πραγματικά ο ένας τον άλλο, αλλά έγιναν από την αρχή δύο πολύ καλοί φίλοι, ενώ σχετικά με τα δικά της συναισθήματα για τον πρίγκιπα, είχε αποκαλύψει στον ίδιο: «Νομίζω έγινα κατακόκκινη όταν σε γνώρισα. Για καιρό ένιωθα πολύ ντροπαλή μαζί σου».

will_kate



Ειδήσεις σήμερα 

Απελευθερώθηκαν οι μετακινήσεις: Ξεκίνησε η έξοδος από τις πόλεις - Κίνηση σε λιμάνια και διόδια

Βεβαιώσεις μετακίνησης: Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζονται, μετά την άρση του lockdown

Οι πρώτες ώρες στην αγορά χωρίς SMS και τον φόβο προστίμων - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης