Η Κέιτ Μίντλετον κρύβει βιβλία της Εθνικής Πινακοθήκης με ιδιόχειρη επιστολή

Η Κέιτ Μίντλετον κρύβει βιβλία της Εθνικής Πινακοθήκης με ιδιόχειρη επιστολή

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ μετέχει σε πρωτοβουλία της ομάδας «The Book Fairies» και μοιράζει αντίγραφα βιβλίου που έγινε ήδη best seller – Το βιβλίο «Hold Still» περιλαμβάνει φωτογραφικά πορτρέτα της περιόδου του lockdown

kate2
Σε κυνήγι θησαυρού με κρυμμένα αντίγραφα βιβλίων συμμετέχει η δούκισσα του Κέιμπριτζ, που φορώντας ένα υπέρκομψο κόκκινο παλτό μετείχε στην πρωτοβουλία της ομάδας «The Book Fairies».

Η Κέιτ Μίντλετον άρχισε να αφήνει σε διάφορα σημεία το βιβλίο Hold Still, της National Portrait Gallery. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο συλλογικό έργο, με στόχο να δείξει πορτραίτα ατόμων του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη διάρκεια του lockdown.

Άτομα όλων των ηλικιών κλήθηκαν να στείλουν φωτογραφικό πορτραίτο κατά τη διάρκεια έξι εβδομάδων από τον Μάιο έως τον Ιούνιο του 2020. Μια ομάδα κριτών επέλεξε 100 πορτραίτα, αξιολογώντας τις εικόνες με βάση τα συναισθήματα και τις εμπειρίες που τους δημιούργησαν. Οι φωτογραφίες διακρίνονται σε τρεις ενότητες: βοηθοί και ήρωες, η νέα κανονικότητα και πράξεις καλοσύνης.



Η Κέιτ Μίντλετον είναι η επικεφαλής της National Portrait Gallery και μετείχε ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια δημιουργίας του βιβλίου. Το Hold Still περιλαμβάνει φωτογραφίες από διαδικτυακά πάρτι γενεθλίων, χειροκροτήματα για τη στήριξη του προσωπικού του εθνικού συστήματος υγείας, εργαζόμενους σε θέσεις κλειδιά, καθώς και ανθρώπους που είχαν να αντιμετωπίσουν την ασθένεια, την απομόνωση και την απώλεια.

Κλείσιμο
Οι φωτογραφίες έχουν χιούμορ αλλά και πένθος, δημιουργικότητα και καλοσύνη, τραγωδία και ελπίδα, εκφράζοντας και εξερευνώντας κοινές και μοναδικές εμπειρίες. Κάθε φωτογραφία περιλαμβάνει και την ιστορία που κρύβει.

kate_book


Το βιβλίο έγινε μπεστ σέλερ λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του


Το βιβλίο έχει γίνει ήδη μπεστ σέλερ. Η Κέιτ Μίντλετον, φορώντας το κόκκινο παλτό της, άρχισε να κρύβει βιβλία, τα οποία μέσα εμπεριέχουν και μία επιστολή. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα μοιράζονται μεταξύ της φιλανθρωπικής οργάνωσης Mind, που ασχολείται με την ψυχική υγεία, και της National Portrait Gallery.

Η Κέιτ ξεκίνησε τη διαδικασία έκδοσης του τόμου το 2020, προκειμένου να δείξει την πανδημία του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τελικά ο τόμος αναρριχήθηκε στη λίστα των μπεστ σέλερ μόλις λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε. Η επιτυχία του βιβλίου της Κέιτ έρχεται λίγες ημέρες αφότου η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε ότι προτίθεται να κυκλοφορήσει ένα παιδικό βιβλίο.

kate_book_1


Λίγο πριν το βιβλίο βγει στις προθήκες των βιβλιοπωλείων, η δούκισσα του Κέιμπριτζ συναντήθηκε με τους αρμόδιους αξιωματούχους της πινακοθήκης. Λίγο αργότερα, τοποθέτησε αντίγραφο του βιβλίου σε συντριβάνι έξω από το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Ειδήσεις σήμερα:

Πιερρακάκης: Έσπασε το φράγμα των 4.000.000 εμβολιασμών η Ελλάδα


ΗΠΑ: Πλήρη έγκριση του εμβολίου τους κατά της Covid ζητούν οι Pfizer και BioNTech


Στην Κοινωνική Σύνοδο Κορυφής ο Μητσοτάκης: «Προωθούμε ευεργετικές ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης