Έλτον Τζον και Άλις Κούπερ ποζάρουν ξανά όπως σε εμβληματική φωτογραφία πριν από... 50 χρόνια

Έλτον Τζον και Άλις Κούπερ ποζάρουν ξανά όπως σε εμβληματική φωτογραφία πριν από... 50 χρόνια

Αγέραστοι και οι δυο θρύλοι της μουσικής στο πάρτι γενεθλίων του κοινού τους φίλου

elton-alice
Ο Έλτον Τζον και ο Άλις Κούπερ απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι εκτός από τη μουσική τους «αντέχουν» και οι ίδιοι εξαιρετικά καλά στον χρόνο. Οι δύο «θρύλοι» της ποπ και της ροκ, που μεσουράνησαν τις δεκαετίες του '80 και του '90, παραμένουν ακμαιότατοι και γεμάτοι ζωντάνια παρότι έχουν ξεπεράσει και οι δυο τα 70.

Οι δυο μουσικοί συναντήθηκαν ξανά πρόσφατα στα γενέθλια του καλού τους φίλου Μπέρνι Τόπιν στο Λος Άντζελες και αποφάσισαν να ποζάρουν για μια φωτογραφία όπως είχαν κάνει... 50 χρόνια πριν, σε κάποιο άλλο πάρτι του ίδιου συνεργάτη τους.

Στην φωτογραφία που τραβήχτηκε την περασμένη Παρασκευή, ο Έλτον Τζον χαμογελά φορώντας τα γυαλιά «σήμα κατατεθέν» του, ενώ δίπλα του ο Άλις Κούπερ κρατά το χέρι του κοντά στο στόμα του ηθοποιού Έρικ ΜακΚόρμακ, σαν να του προσφέρει μια «τζούρα» από τσιγάρο. Στην αυθεντική φώτο, που είχε τραβηχτεί πριν από μερικές δεκαετίες, εκείνος που τραβούσε «τζούρα» από το τσιγάρο του ρόκερ ήταν ο διάσημος κωμικός Πολ Λίντε, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 1982.



Την «εκδοχή 2021» της φωτογραφίας ανέβασε στο Instagram του ο ΜακΚόρμακ γράφοντας στη λεζάντα «Τα 21α γενέθλια του Μπέρνι Τόπιν και, χθες βράδυ, τα 71α. Πενήντα χρόνια μετά είχα την ευκαιρία να υποδυθώ τον Πολ Λίντε. Ο 15χρονος εαυτός που θα τρελαινόταν από τη χαρά του».

Και ο ίδιος ο Έλτον Τζον αναφέρθηκε στα γενέθλια του μακροχρόνιου συνεργάτη του με μια ανάρτηση στα social media. «Γιορτάζοντας τα γενέθλια ορόσημο της "αδελφής ψυχής" μου στη μουσική. Χρόνια πολλά αδελφέ, σε αγαπώ».

Ο Έλτον Τζον και ο Μπέρνι Τόπιν γνωρίστηκαν το 1967, όταν και οι δυο απάντησαν σε μια «αγγελία» της Liberty Records που έψαχνε για καινούργιους συνθέτες. Οι δυο μουσικοί έχουν συνεργαστεί σε αμέτρητα κομμάτια από τότε, με τον Τόπιν να έχει γράψει τους στίχους σε τεράστια hit του Έλτον Τζον όπως τα Rocket Man, Crocodile Rock, Tiny Dancer και Candle In The Wind.

Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα

Ο Μακρόν «έχασε στοίχημα» και φιλοξένησε live μιας heavy metal μπάντας στο Ελιζέ - Δείτε βίντεο

Έλιοτ Πέιτζ: Ο τρανς ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστός με το πρώτο του ανδρικό μαγιό στο Instagram

«Τρέχουν» οι εμβολιασμοί, «πέφτουν» οι εισαγωγές στα νοσοκομεία - Τι δείχνουν οι αριθμοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης