Eurovision: Η τούμπα του David Damiano - Βίντεο

Eurovision: Η τούμπα του David Damiano - Βίντεο

Ο frontman των Måneskin ήταν πολύ ενθουσιασμένος για τη νίκη

David_Damiano
Μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής Eurovision ο David Damiano, o frontman του ροκ συγκροτήματος Måneskin το οποίο κέρδισε το διαγωνισμό για λογαριασμό της Ιταλίας.

Ο 22χρονος ροκ απολαμβάνει τη νίκη και το Instagram του έχει πάρει φωτιά από τα posts που ανεβάζει. Σε ένα από αυτά ο David μετά τη νίκη του ενθουσιασμένος έχει ανεβάσει ένα βίντεο στα stories του όπου η Victoria το μπάσο του συγκροτήματος τρέχει κατά πάνω του και την παίρνει καβάλα. Οι δύο τους στη συνέχεια σωριάζονται στο έδαφος.

Η τούμπα του Damiano


Το ύποπτο πλάνο και η απάντησή του για τα ναρκωτικά

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο μετά την νίκη του ο frontman της ιταλικής μπάντας κλήθηκε να απαντήσει σε μία εξαιρετικά άκομψη ερώτηση που αφορά στον εθισμό του ή όχι στα ναρκωτικά!

Αιτία στάθηκε ένα πλάvo του που καταγράφηκε λίγο μετά το κλείσιμο των τηλεφωνικών γραμμών στο οποίο ο ίδιος απεικονίζεται να έχει κολλήσει το κεφάλι του στο τραπέζι της ιταλικής συμμετοχής, με τους eurofans να σχολιάζουν στα social media πως ξεκάθαρα κάνει χρήση λευκής σκόνης.

«Πρέπει να σε ρωτήσω κάτι: Κάποια στιγμή στη διάρκεια της μετάδοσης σε είδαμε στο πίσω μέρος να σκύβεις πάνω από το τραπέζι και να φαίνεσαι να ρουφάς κάτι. Κάποιοι online είπαν πως ήταν σαν να έπαιρνες κοκαΐνη. Τι έγινε;», ρωτήθηκε ο Damiano, με το κοινό να μένει κυριολεκτικά άφωνο.

Ποια ήταν η απάντησή του;

«Ο Τόμας (ο κιθαρίστας του συγκροτήματος) έσπασε ένα ποτήρι. Δεν κάνω ναρκωτικά, σας παρακαλώ παιδιά, μην το λέτε αυτό αλήθεια».

Η έρευνα της Ιταλίας

Την ίδια ώρα η Ιταλία, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση της RAI, αποφάσισε να τους υποβάλει σε τεστ. Στη διεξαγωγή του τεστ συναινούν και οι τέσσερις καλλιτέχνες του συγκροτήματος, που μαζί με την EBU θέλουν να κλείσουν οριστικά το ζήτημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Το γράμμα των παιδιών της 44χρονης με την εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό

Survivor: Η εβδομάδα χωρίς αποχωρήσεις, οι νέες ομάδες και στην… πυρά ο «Ντάφυ»

Μέιτλαντ Γουόρντ: Η ηθοποιός που παράτησε την Disney για να γίνει πορνοστάρ... αυτοβιογραφείται!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης