Μέιτλαντ Γουόρντ: Η ηθοποιός που παράτησε την Disney για να γίνει πορνοστάρ... αυτοβιογραφείται!

Μέιτλαντ Γουόρντ: Η ηθοποιός που παράτησε την Disney για να γίνει πορνοστάρ... αυτοβιογραφείται!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που έχει γνωρίσει στη βιομηχανία του πορνό και στις διαδικτυακές πλατφόρμες -όπως το OnlyFans- καταγράφει τη ζωή της σε ένα βιβλίο

Maitland_Ward_2
Την αποχώρησή της από τις ταινίες της Disney και την είσοδο της στον κόσμο του πορνό θα αφηγείται το νέο βιβλίο της Μέιτλαντ Γουόρντ με τίτλο «My Escape From Hollywood: Why I Left to Become a Porn Star», που θα κυκλοφορήσει κατά τα μέσα του 2022.



Η ηθοποιός, που είχε γίνει διάσημη για τους μαμαδίστικους ρόλους, που είχε υποδυθεί σε ταινίες της Disney, πριν μερικά χρόνια παράτησε την καριέρα της στην υποκριτική και στράφηκε στη βιομηχανία του πορνό. Όπως είχε εξηγήσει, ο βασικός λόγος της αποχώρησής της ήταν ότι δεν άντεχε τους μάνατζερ, που απαιτούσαν από εκείνη να κάνει συνεχώς τα ίδια πράγματα. Δεν την ενδιέφερε να παίξει «άλλη μία μαμά σε οικογενειακή ταινία», όπως είπε χαρακτηριστικά.
075_photoshot-maitland150709_np3cr
000_Was8442662


«Ήμουν μικρή, σαν ένα λουλούδι και πάντα είχα από πάνω μου έναν δικτάτορα, που μού έλεγε πώς έπρεπε να φέρομαι μπροστά και πίσω από την κάμερα», δήλωσε το 2018, όταν και κυκλοφόρησε την πρώτη της ερωτική ταινία και αποκόπηκε εντελώς από την κινηματογραφική βιομηνία. Μετά τη στροφή στην καριέρα της, η ηθοποιός απέκτησε ένα μεγάλο κοινό, που τήν αποθέωσε για την απελευθερωμένη της στάση απέναντι στην έκφραση του ερωτισμού της.


Μάλιστα, όταν αποκάλυψε την ιστορία της σε διάφορους συναδέλφους της από την τηλεόραση, αλλά και από την βιομηχανία του πορνό, έμεινε έκπληκτη από το πόσοι ήταν εκείνοι, που την παρότρυναν να την διηγηθεί σε μεγαλύτερο κοινό, χωρίς φραγμούς, όπως δήλωσε πρόσφατα. Έτσι, προέκυψε και η ιδέα της να μεταφέρει την ιστορία της στις σελίδες ενός βιβλίου.

Κλείσιμο
Η Μέιτλαντ Γουόρντ χαρακτήρισε το βιβλίο της σαν ένα ακόμα επεισόδιο του «Sex and the City», ενώ πρόσθεσε πως θα έχει πολλά «πικάντικα» αστεία από την ερωτική βιομηχανία, καθώς και από τα πλατό εμπορικών τηλεοπτικών σειρών, στις οποίες πρωταγωνίστησε, όπως η «Τόλμη και Γοητεία».



Βέβαια, όπως όλα δείχνουν, το διάλειμμα της από τα κινηματογραφικά πλατό δεν ήταν οριστικό, καθώς σύντομα πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική κωμωδία «The Big Time». Ο ρόλος, που θα υποδυθεί είναι -εντελώς τυχαία- μία πορνοστάρ, η οποία θα συνεργαστεί με έναν μοναχικό σεναριογράφο, προκειμένου να σώσουν ένα στούντιο γυρισμάτων για να μη βάλει λουκέτο.











Ειδήσεις σήμερα:

Εκτροπή αεροσκάφους στο Μινσκ: Ο πρεσβευτής της Λευκορωσίας στη Γαλλία εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών

Πανδημία-Κούβα: Πάνω από 1.200 κρούσματα και ακόμα 14 θάνατοι σε 24 ώρες

Survivor: Απειλές Ασημακόπουλου για αποχώρηση και επίθεση σε Τριαντάφυλλο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης