Το υποστηρικτικό γράμμα της Ντρου Μπάριμορ στον Χιου Γκραντ μετά το σκάνδαλο με την ιερόδουλη Ντιβάιν Μπράουν

Το υποστηρικτικό γράμμα της Ντρου Μπάριμορ στον Χιου Γκραντ μετά το σκάνδαλο με την ιερόδουλη Ντιβάιν Μπράουν

«Πρέπει να σταματήσουμε να θεωρούμε πως ένας ηθοποιός, ένας πολιτικός ή ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος είναι αλάνθαστος, τέλειος, χωρίς κανένα ψεγάδι και επίσης να μάθουμε να σεβόμαστε την προσωπική ζωή του καθενός», δήλωσε η Ντρου Μπάριμορ υποστηρίζοντας τον Χιου Γκραντ

barrymore
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ντρου Μπάριμορ, ο Χιου Γκραντ αποκάλυψε πόσο πολύ την εκτιμά, έπειτα από το υποστηρικτικό γράμμα, που του είχε στείλει, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την ιερόδουλη Ντιβάιν Μπράουν το 1995.

Όπως ανέφερε ο ηθοποιός, η περίοδος εκείνη ήταν πολύ δύσκολη για αυτόν, αφού όλοι είχαν απομακρυνθεί από κοντά του, γιατί το όνομά του βρισκόταν παντού στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, το 1995 και ενώ ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Λιζ Χάρλεϊ, ο ηθοποιός προσέλαβε μία ιερόδουλη, προκειμένου να «περάσουν καλά» σε δημόσια θέα. Λίγες ώρες μετά την πράξη, οι φωτογραφίες των δύο έκαναν το γύρο του διαδικτύου, ενώ ο Χιου Γκραντ συνελήφθη για άσεμνη συμπεριφορά.

Μιλώντας στο σόου, ο 60χρονος πλέον ηθοποιός θυμάται εκείνη την περίοδο και όπως αναφέρει «η σκηνή του προκαλεί ταυτόχρονα γέλια και κλάματα». Αναφερόμενη στο συμβάν, η Ντρου Μπάριμορ υπενθύμισε στον ηθοποιό πώς γνωρίστηκαν. Όπως αποκάλυψε, η ίδια του είχε στείλει ένα γράμμα, στο οποίο προσπαθούσε να τον εμψυχώσει, αμέσως μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο.

Hugh Grant and Drew Discuss Sociopathic Narcissism in Hollywood, Politics and The Undoing


Ο Χιου Γκραντ χαμογέλασε μόλις έφερε στη μνήμη του το γράμμα της και δεν παρέλειψε να τονίσει
«πόσο καλή ήταν» η Μπάριμορ. «Ω Θεέ μου! Το θυμάμαι. Ήσουν τόσο καλή. Το έστειλες εκείνες τις μαύρες μέρες του σκανδάλου μου με την Ντιβάιν Μπράουν. Ήμουν τόσο βλάκας. Ένας βλάκας, που πιάστηκε από την αστυνομία», λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια περιέγραψε με λεπτομέρειες την στιγμή, που διάβασε το γράμμα της: «Ήμουν στην Αγγλία με περίπου 5.000 άτομα του Τύπου να έχουν περικυκλώσει την φάρμα μου και τότε άνοιξα ένα γράμμα από εσένα. Ήταν τόσο υποστηρικτικό και όμορφο και απλά με έκανε και ένιωσα τόσο καλά. Θυμάμαι ότι αμέσως είπα: "Αγαπώ την Ντρου Μπάριμορ". Δέχτηκα τόσα λόγια υποστήριξης από μία ηθοποιό, που δεν ήξερα καν ότι είναι τόσο αγαπητή στο Χόλιγουντ. Από τότε, έχεις κατακτήσει μία θέση στην καρδιά μου», καταλήγει ο ηθοποιός.



Η ηθοποιός εξήγησε τότε πως ο λόγος που του έγραψε το συγκεκριμένο γράμμα είναι γιατί κατάλαβε πως μπορούσε να ταυτιστεί μαζί του. Η ίδια στο παρελθόν είχε μιλήσει για τις δυσκολίες, που έχει αντιμετωπίσει από την στιγμή που έγινε διάσημη, ενώ έχει παραπονεθεί πολλές φορές πως «στον κόσμο των διασήμων τίποτα δεν συγχωρείται». Φαίνεται, λοιπόν, πως το γεγονός ότι «έστησαν τον Χιου Γκραντ στον τοίχο» για μία στιγμή αδυναμίας άγγιξε την -πλέον- παρουσιάστρια και έσπευσε να τον κάνει να νιώσει καλύτερα.

Κλείσιμο
Αυτό ακριβώς εξήγησε και στην εκπομπή της. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να σταματήσουμε να θεωρούμε πως ένας ηθοποιός, ένας πολιτικός ή ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος είναι αλάνθαστος, τέλειος, χωρίς κανένα ψεγάδι και επίσης να μάθουμε να σεβόμαστε την προσωπική ζωή του καθενός».

Κλείνοντας το σόου, δεν παρέλειψε να κάνει ένα ακόμα κοπλιμέντο στον διάσημο ηθοποιό, με τον οποίο τήν συνδέει πλέον μια μακροχρόνια φιλία: «Σε εκτιμούσα ιδιαιτέρως, όπως και τώρα, και ας μην ξεχνάμε πως ήσουν ο πιο γοητευτικός άνθρωπος».






Ειδήσεις σήμερα:

Το «θρίλερ» των πλαστικών στήθους με ελαττωματικά εμφυτεύματα ξανά στο προσκήνιο

Ανοίγουν τα θερινά σινεμά - Οι επτά προτάσεις του Δημήτρη Δανίκα

Eurovision 2021: Η Ελλάδα στον τελικό με την υπέροχη Στεφανία και το «Last Dance»!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης