Χιου Γκραντ: Γιατί απάτησα τη Λιζ Χάρλεϊ με εργαζόμενη του σεξ

Χιου Γκραντ: Γιατί απάτησα τη Λιζ Χάρλεϊ με εργαζόμενη του σεξ

Τι αποκαλύπτει ο διάσημος ηθοποιός για την παλιά του «αμαρτία»

hugh-grant-liz-hurley3
Τα ένοχα μυστικά του αποκάλυψε δημοσίως ο διάσημος ηθοποιός Χιου Γκραντ για την περίοδο που ήταν παντρεμένος με την εντυπωσιακή Λιζ Χάρλεϊ.

Μοιράστηκε με τον κόσμο τον λόγο για τον οποίο απάτησε το μοντέλο και πρώην σύζυγό του με την εργαζόμενη του σεξ, Ντιβάιν Μπράουν, το 1995.

Ο 60χρονος αστέρας του Χόλιγουντ, που συνελήφθη για άσεμνη συμπεριφορά τη δεκαετία του '90 στο Λος Άντζελες, εξομολογήθηκε ότι το περιστατικό με το στοματικό σεξ στην Μπράουν σημειώθηκε εξαιτίας της απόγνωσής του όταν είδε το αποτέλεσμα της πρώτης του ταινίας «Nine Months».

Όπως αποκάλυψε ο Χιου, η διάθεσή του ήταν τόσο πεσμένη που ένιωσε να κυριεύεται από εσωτερική αμφισβήτηση, οπότε «το ένα πράγμα οδήγησε στο άλλο». 

Παρά την απογοήτευση του ηθοποιού, πάντως, η ταινία βρέθηκε στο νούμερο 3 του αμερικανικού box office με εισπράξεις 138.5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2019, ο Χιου Γκραντ, με διάθεση αυτοσαρκασμού, ανέβασε φωτογραφία από τη σύλληψή του με την Μπράουν.

Κλείσιμο

Η φωτογραφία, από το αστυνομικό τμήμα στο Λος Άντζελες, έδειχνε τον Χιου Γκραντ, μετά την συλληψή του  με την εργαζόμενη στο σεξ.

Διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις, ο ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Twitter: «Στα αγαπητά μου τρολ. Ελπίζω αυτό να είναι βοηθητικό. Τώρα έχετε περισσότερο χρόνο να ξοδέψετε με τη μανούλα».

Όταν η Χάρλεϊ έσπασε τη σιωπή της και τοποθετήθηκε επί του θέματος, δύο μήνες μετά τη σύλληψη του πρώην συζύγου της, είπε ότι η πράξη του ισοδυναμούσε με πυροβολισμό.

Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: Στα 2.405 τα νέα κρούσματα - Τα 1.137 στην Αττική 

Κορωνοϊός - Μόσιαλος: Τι ξέρουμε για το εμβόλιο της AstraZeneca και τις θρομβώσεις 

Παπαευαγγέλου: 20.000 ενεργά κρούσματα στη χώρα – Στον Πειραιά το υψηλότερο ποσοστό θετικότητας 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης