Η Ντρου Μπάριμορ «απολογείται» για τη συνεργασία της με τον Γούντι Άλεν

Η Ντρου Μπάριμορ «απολογείται» για τη συνεργασία της με τον Γούντι Άλεν

Η ηθοποιός αισθάνεται μετανιωμένη για τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη, μετά τις κατηγορίες της κόρης της ότι την είχε  κακοποιήσει σεξουαλικά σε ηλικία 7 ετών

barrymore
Η Ντρου Μπάριμορ αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη θέση της σχετικά με την συνεργασία της με τον Γούντι Άλεν στο παρελθόν, με αφορμή τη νέα της εκπομπή, στην οποία καλεσμένη ήταν η Ντίλαν Φάροου.

Η θετή κόρη της Μία Φάροου και του Γούντι Άλεν βρέθηκε εκεί για να μιλήσει σχετικά με την σεξουαλική παρενόχληση, το κύριο θέμα του νέου της ντοκιμαντέρ Allen vs. Farrow. Το νέο της εγχείρημα πραγματεύεται τη μήνυση, που είχε καταθέσει η 35χρονη το 1992 εναντίον του θετού της πατέρα, ο οποίος φέρεται να τήν είχε κακοποιήσει σε ηλικία μόλις 7 ετών.

dylan_farrow

Η Ντρου Μπάριμορ, η οποία είχε συνεργαστεί με τον διάσημο σκηνοθέτη το 1996, ένιωσε πως θα έπρεπε να αναφερθεί στο γεγονός, καθώς γνώριζε τις αντιδράσεις, που θα προκαλούνταν στο τέλος της εκπομπής και να εξηγήσει στο κοινό πως έχει μετανιώσει για την εν λόγω συνεργασία.

Συγκεκριμένα, η πρώην ηθοποιός δήλωσε στην αρχή της συνέντευξης της Ντίλαν Φάροου: «Δούλεψα με τον Γούντι Άλεν. Έκανα μία ταινία μαζί του το 1996, που λεγόταν «Everyone Says I Love You» και τότε δεν υπήρχε μεγαλύτερη ευκαιρία για την καριέρα κάποιου από το να δουλέψει με τον Γούντι Άλεν. Αργότερα όμως, το ότι απέκτησα παιδιά με άλλαξε, γιατί συνειδητοποίησα ότι ήμουν ένας από αυτούς τους ανθρώπους, που δεν έβλεπαν πέρα από τις αφηγήσεις, που μού είχαν πει. Τώρα βλέπω αυτό που συμβαίνει στον χώρο και αυτό έγινε εφικτό λόγω της δικής σου γενναίας πράξης. Σε ευχαριστώ, λοιπόν, γι' αυτό».

Drew Barrymore Interviews Dylan Farrow & Katherine Schwarzenegger Pratt | Full Episode
Κλείσιμο


Η Ντίλαν Φάροου φαίνεται πως συγκινήθηκε από τα λόγια της Ντρου Μπάριμορ, καθώς δεν είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν την ιστορία της. Ο Γούντι Άλεν έχει αρνηθεί επανειλημμένα τις κατηγορίες της κόρης του, ενώ το δικαστήριο αποφάνθηκε πως το παιδί δεν έχει κακοποιηθεί, παρ' όλο που ο δικαστής δεν θεωρούσε σαφή τα αποδεικτικά στοιχεία.


Ειδήσεις σήμερα:

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Περάσαμε τους 200 εκατ. εμβολιασμούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Ξεκίνησαν να χορηγούν πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της Covid-19 στις Βρυξέλλες

Πώς η Μαδρίτη έφτασε να απελάσει 4.000 μετανάστες μέσα σε λίγες μέρες - Όλο το παρασκήνιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης