Κέιτ Μίντλετον: Το φωτογραφικό της πρότζεκτ «Hold Still» γίνεται βιβλίο

Κέιτ Μίντλετον: Το φωτογραφικό της πρότζεκτ «Hold Still» γίνεται βιβλίο

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου - Το κόστος ανέρχεται στα 34 δολάρια

dsgfdsg
Σε βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το project της Κέιτ Μίντλετον «Hold Still», που είχε πραγματοποιηθεί πέρυσι σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη κατά τη διάρκεια της καραντίνας.



Η τεράστια απήχηση, που είχε η έκθεση, με 31.000 συμμετοχές να έχουν υποβληθεί, οδήγησε τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ να μεταφέρει την έκθεση της στις 168 σελίδες του βιβλίου «Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020». Η ίδια ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του για τις 7 Μαΐου μέσω μιας ανάρτησης της στο Instagram. Τα έσοδα του βιβλίου θα διατεθούν για τις ανάγκες της Εθνικής Πινακοθήκης και για τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Mind».



Όπως κάνει γνωστό, η κάθε φωτογραφία στο βιβλίο θα συνοδεύεται και από ένα κείμενο, το οποίο θα αφηγείται την ιστορία πίσω από αυτήν. Μάλιστα, στο βίντεο, που ανέρτησε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μπορεί κανείς να πάρει μία γεύση από το εξώφυλλο του βιβλίου.

Στον πρόλογο του βιβλίου, η Κέιτ Μίντλετον γράφει: «Όταν σε δεκαετίες από τώρα θα σκεφτόμαστε την πανδημία του κορωνοϊού, θα αναλογιζόμαστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, τους αγαπημένους μας που χάσαμε, την αποξένωση από την οικογένεια και τους φίλους μας, αλλά και την καταπόνηση των ανθρώπων στην πρώτη γραμμή. Αλλά θα θυμόμαστε και τα καλά: τις πράξεις καλοσύνης, εκείνους που βοήθησαν, τους ήρωες που εμφανίστηκαν από κάθε χώρο, πώς όλοι μαζί προσαρμοστήκαμε τελικά στην καινούρια κανονικότητα. Μέσα από το Hold Still, ήθελα να χρησιμοποιήσω τη δύναμη της φωτογραφίας για να δημιουργήσουμε μαζί ένα αρχείο με όσα βιώσαμε, το οποίο να έχει διάρκεια. Να απαθανατίσουμε τις ιστορίες των ανθρώπων και να καταγράψουμε σημαντικές στιγμές με τις οικογένειες και τις κοινότητες, που ζήσαμε μαζί σε αυτή την πανδημία».

Κλείσιμο


Το θέμα της έκθεσης ήταν η ζωή των ανθρώπων κατά την διάρκεια της καραντίνας. Η Κέιτ Μίντλετον είχε ζητήσει από τους πολίτες της Βρετανίας να στείλουν τις δικές τους φωτογραφίες, όπου θα απεικονίζουν το πως αντιμετωπίζουν εκείνοι αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση και να δημιουργήσουν έτσι το «πορτραίτο του έθνους». Από τις φωτογραφίες, που στάλθηκαν, μία επιτροπή διάλεξε τις 100 καλύτερες, οι οποίες και συμπεριλήφθηκαν στην ομώνυμη έκθεση στην Εθνική Πινακοθήκη.





Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε πώς είναι σήμερα η Κάρολαϊν της σειράς «Τόλμη και Γοητεία»

Ναπολέων: 200 χρόνια από τον θάνατό του - Το σενάριο της δηλητηρίασης και η... Napomania

Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά Μάνο Ελευθερίου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης