Το βιβλίο της Ζήνας Κουτσελίνη: Μια σελίδα την Ημέρα

Το βιβλίο της Ζήνας Κουτσελίνη: Μια σελίδα την Ημέρα

«Είναι αλήθειες που κατέγραψα σε μια διαδρομή σκέψεων, αναζητήσεων και προβληματισμών. Σε όλες αυτές τις σελίδες, που μοιράζομαι μαζί σας», αναφέρει η δημοσιογράφος

Zina_Koutselini
Ένα «ημερολόγιο ψυχής» με τις δικές της αλήθειες αποτυπώνεται στις 365 σελίδες - όσες είναι και οι ημέρες του χρόνου- του νέου βιβλίου της Ζήνας Κουτσελίνη «Μία σελίδα την Ημέρα».

Η γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομα της με τις «αλήθειες» της μεσημεριανής ζώνης του Star, μέσα απο ένα ταξίδι ενδοσκόπησης και περισυλλογής στα βάθη της ψυχής της, καταγράφει σκέψεις, συναισθήματα, και προβληματισμούς σε λευκό χαρτί.

«Μία σελίδα την Ημέρα», ξεκίνα από σήμερα το ταξίδι του και όπως η ίδια η συγγραφέας περιγράφει αποτελεί εναν οδηγό αισιοδοξίας που χρειαζόμαστε όλοι. «Είναι αλήθειες που κατέγραψα σε μια διαδρομή σκέψεων, αναζητήσεων και προβληματισμών. Σε όλες αυτές τις σελίδες, που μοιράζομαι μαζί σας μπορείς να διαβάζεις μία κάθε μέρα και να παίρνεις αφορμή από τις δικές μου σκέψεις για να αναζητήσεις τη δική σου αλήθεια. Ίσως κάποιες δικές μου αλήθειες είναι και δικές σου. Ίσως κάποιες δικές μου σκέψεις είναι τελείως διαφορετικές από τις δικές σου. Αυτό είναι και το “παιχνίδι” αυτού του βιβλίου! Να βρούμε την ψυχή μας, να ακουμπήσουμε την καρδιά μας. Να αγαπήσουμε εμάς, τις διαδρομές μας, τα λάθη μας! Να αναζητήσουμε το φως, να ξεγλιστρήσουμε από τα σκοτάδια μας και να δοκιμάσουμε νέα μονοπάτια!».
Book


Ειδήσεις σήμερα:

Lockdown: Τι αλλάζει στη ζωή μας από την Παρασκευή – Μετακινήσεις, SMS, λιανεμπόριο και τουρισμός

Σε υψηλά επίπεδα εμβολιασμοί αλλά και... εισαγωγές - Ποια είναι η τακτική του mix&match στους εμβολιασμούς

«Ώρα μηδέν» για τον Φιλιππίδη: Ο εισαγγελέας αποφασίζει αν θα ασκηθεί δίωξη για βιασμό και για απόπειρες βιασμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης