Ένα ζευγάρι που «τα σπάει» στη ζωή, θα «τα σπάσει» και στην «Τέλεια Απόδραση»

Ένα ζευγάρι που «τα σπάει» στη ζωή, θα «τα σπάσει» και στην «Τέλεια Απόδραση»

Η Έλενα και ο Σπύρος είχαν την ιδέα που έκανε αίσθηση όταν αποφάσισαν να δημιουργήσουν τον ιδανικό χώρο για να εκτονωθεί όποιος έχει νεύρα, ένταση ή... άγρια κέφια

Apodrasi1
Αυτό το Σάββατο 08/05 στις 20:00 στον Alpha, ο Χρήστος Φερεντίνος και μαζί του η Άννα Πρέλεβιτς υποδέχονται στο πλατό της «Τέλειας Απόδρασης» ένα ζευγάρι που τα «σπάει»!

Η Έλενα και ο Σπύρος είχαν την ιδέα που έκανε αίσθηση όταν αποφάσισαν να δημιουργήσουν τον ιδανικό χώρο για να εκτονωθεί όποιος έχει νεύρα, ένταση ή... άγρια κέφια. Οι δημιουργοί του καταστήματος «Λίμπα» στην περιοχή του Ψυρρή, όπου πας και... «τα σπας» για να εκτονωθείς, είναι ένα από τα ζευγάρια που αποφάσισε να «τα σπάσει» με τις επιδόσεις του, συγκεντρώνοντας όσο το δυνατό περισσότερα δώρα, συμμετέχοντας στην Τέλεια Απόδραση με τον Χρήστο Φερεντίνο.
Apodrasi
Έτσι, έχοντας βοηθήσει εκατοντάδες κόσμο να εκτονωθεί μέσω του ξεχωριστού, «κονσεπτικού» rage room που δημιούργησαν, αυτή τη φορά θέλουν να ξεδώσουν οι ίδιοι, δίνοντας το 100% στο νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι, παραγωγή της Barking Well Media.

Δείτε το τρέιλερ
Η Τέλεια Απόδραση | Σάββατο στις 20:00


Κλείσιμο
Η Τέλεια Απόδραση παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε 17 χώρες στον κόσμο, ξεχωρίζοντας για το μοναδικό σασπένς της πλοκής του παιχνιδιού, αλλά και τα ξεχωριστά και άκρως εντυπωσιακά δώρα που κερδίζουν οι παίκτες που θα καταφέρουν να βγουν έγκαιρα από το υπερμέγεθες... κλουβί.

«Η Τέλεια Απόδραση», με τον Χρήστο Φερεντίνο, έρχεται το Σάββατο στις 20:00, στον Alpha. Μαζί του, η Άννα Πρέλεβιτς. Ειδήσεις σήμερα:

Εμβόλια: Εναλλακτικό σκεύασμα αντί της AstraZeneca στους κάτω των 40 ετών εξετάζουν στην Μεγάλη Βρετανία

Αναστολές Μαΐου: Ποιοι κλάδοι μένουν εκτός και για ποιους ισχύουν αυστηρά κριτήρια -Δείτε τους νέους ΚΑΔ

ΗΠΑ: Το Twitter διέγραψε λογαριασμούς γιατί επιχειρούσαν να παρακάμψουν τον αποκλεισμό που έχει επιβληθεί στον Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης