Μέγκαν Μαρκλ: Ήταν «σε μεγάλο βαθμό» προστατευμένη από το γραφείο Τύπου του Παλατιού

Μέγκαν Μαρκλ: Ήταν «σε μεγάλο βαθμό» προστατευμένη από το γραφείο Τύπου του Παλατιού

Νέες αποκαλύψεις από γραμματέα του Παλατιού - Η Δούκισσα του Σάσεξ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην Όπρα ανέφερε ότι το Μπάκιγχαμ «απέτυχε να την προστατεύσει»

harry_meghan2
Η Μέγκαν Μάρκλ ήταν «σε μεγάλο βαθμό» προστατευμένη από το γραφείο Τύπου το Παλατιού του Κέσινγκτον παρά τους ισχυρισμούς της στη συνέντευξή της στην Όπρα, λέει πρώην γραμματέας του γραφείου Τύπου στο δικαστήριο σύμφωνα με τη «Sun».

Η Δούκισσα του Σάσεξ «χαντάκωσε» τους βοηθούς του Παλατιού στη συνέντευξη-βόμβα που έδωσε τον περασμένο Μάρτιο στην Όπρα, υποστηρίζοντας ότι «απέτυχαν να την προστατεύσουν». Είπε, επίσης, με ένταση ότι «δεν ήταν πρόθυμοι να πουν την αλήθεια για να προστατεύσουν τον εαυτό της και τον Πρίγκιπα Χάρι». Ωστόσο, ο πρώην γραμματέας Τύπου του ζευγαριού Τζέισον Νάουφ φαίνεται να αντικρούει τους ισχυρισμούς της σε επίσημα δικαστικά έγγραφα.

gdh


Σε επιστολή τους προς το Ανώτατο Δικαστήριο, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τη βασιλική οικογένεια ισχυρίζονται ότι ο ίδιος κατέβαλε «πολλές προσπάθειες» προκειμένου να προστατέψει τη ζωή και τη φήμη της Μέγκαν. Για παράδειγμα, το 2016 ο κ. Νάουφ εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο κατέκρινε το «ρατσιστικό και σεξιστικό ρεπορτάζ» για την Μέγκαν.

Ο βοηθός, ο οποίος τώρα εργάζεται για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, κατέβαλε επίσης «σημαντικές προσπάθειες σε διάστημα πολλών μηνών» για να προστατεύσει και τον Τόμας Μάρκλ. Τα έγγραφα δείχνουν ότι αυτό έγινε παράλληλα με «τα μέτρα που λήφθηκαν για να αντιταχθούν σε ρεπορτάζ τα οποία προέβαλαν την Μέγκαν με έναν άδικο η αναληθή τρόπο».

Αυτά αποκαλύφθηκαν αφότου η Μέγκαν κέρδισε τον τελευταίο γύρο της δικαστική διαμάχης περί απορρήτου και πνευματικών δικαιωμάτων εναντίον της «Mail on Sunday» για μια επιστολή που έστειλε στον μπαμπά της. Επιβεβαιώθηκε σε νομικά έγγραφα ότι ο κύριος Νάουφ είχε πει στη Μέγκαν να αναφέρει την κακή υγεία του πατέρα της στην «βαθιά προσωπική» επιστολή. Ο Τόμας Μαρκλ υπέστη καρδιακή προσβολή πριν από τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν τον Μάιο του 2018, στον οποίο δεν παρευρέθηκε.

meganmarkle


Κλείσιμο
Ο κύριος Νάουφ φέρεται να είναι ο υπάλληλος που υπέβαλε καταγγελία για εκφοβισμό τον Οκτώβριο του 2018, με σκοπό την προστασία των υπαλλήλων του Παλατιού, οι οποίοι φαίνεται να δέχονταν πιέσεις από τη Δούκισσα. Οι ισχυρισμοί αυτοί τους οποίους φαίνεται να αρνείται η Μέγκαν διερευνούνται.

Η Μέγκαν έχει μιλήσει αρκετές φορές για την υποτιθέμενη έλλειψη προστασίας που της παρείχε η βασιλική οικογένεια. Στη συνέντευξή της στην Οπρα ισχυρίστηκε ότι οι υπάλληλοι του Παλατιού άφησαν τον Τύπο να πιστεύει ότι εκείνη έκανε την Κέιτ να κλάψει πριν τον γάμο ενώ συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

Η Μέγκαν είπε: «Μόλις μετά τον γάμο μας, ξεκίνησαν όλα να χειροτερεύουν. Κατάλαβα ότι όχι μόνο δεν ήμουν προστατευμένη, αλλά ήταν πρόθυμοι να πουν ψέματα για να προστατέψουν άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Δεν ήταν πρόθυμοι να πουν την αλήθεια για να προστατέψουν τον άντρα μου και εμένα».

megan-markl


Προσέθεσε, μάλιστα, ότι αυτό για το οποίο μετάνιωσε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι νόμιζε ότι το Παλάτι θα την προστάτευε. Σε προηγούμενα δικαστικα έγγραφα, η Μέγκαν είπε επίσης ότι αφέθηκε ανυπεράσπιστη από το γραφείο Τύπου του Κέσινγκτον ενώ ήταν έγκυος.


Ειδήσεις σήμερα: 

Κουδούνι τη Δευτέρα: Τι πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί

Απόπειρα βιασμού σε ταξί στα Πατήσια: Τι λέει η μητέρα της φοιτήτριας

Κικίλιας: Διαθέσιμα όλα τα εμβόλια για τους 30-44 από τέλος Μαΐου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης