Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί αποφάσισε να γράψει παιδικό βιβλίο για τη σχέση πατέρα - γιου

Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί αποφάσισε να γράψει παιδικό βιβλίο για τη σχέση πατέρα - γιου

Η Αμερικανίδα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε την συγγραφή ενός παιδικού βιβλίου υπό τον τίτλο «The Bench»

megan-markl
Πολυπράγμων η Μέγκαν Μαρκλ δεν σταματά να απασχολεί την επικαιρότητα με όσα λέει και όσα κάνει. Και επειδή οι αμερικανικές εκλογές του 2024, στις οποίες φημολογείται πως θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος δεν είναι κοντά, η δούκισσα του Σάσεξ, όπως φαίνεται, άρχισε να ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων ενώ μερικούς μήνες νωρίτερα η ίδια και ο πρίγκιπας Χάρι υπέγραψαν «χρυσά συμβόλαια» με Netflix και Spotify.

Η Αμερικανίδα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε την συγγραφή ενός παιδικού βιβλίου υπό τον τίτλο The Bench (Το παγκάκι), το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House. Στη σχετική ανακοίνωση η πρώην ηθοποιός του νομικού δράματος Suits αναφέρει πως εμπνεύστηκε το θέμα του βιβλίου από ένα ποίημα που είχε γράψει η ίδια για τον πρίγκιπα Χάρι στη γιορτή του πατέρα ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου τους, Άρτσι.
ΜΕΓΑΝ

Κλείσιμο
Το βιβλίο της δούκισσας «εξερευνεί τις σχέσεις πατέρα - γιου μέσα από τα μάτια μιας μητέρας» και μεταξύ των εικόνων που περιέχει ξεχωρίζει εκείνη ενός κοκκινομάλλη φαντάρου που κρατά αγκαλιά τον μικρό γιο του ενώ η γυναίκα του παρακολουθεί συγκινημένη από το παράθυρο. Η εικονογράφηση του βιβλίου έγινε από τον διάσημο Καλιφορνέζο καλλιτέχνη Κρίστιαν Ρόμπινσον. Στο βιβλίο η συγγραφέας υπογράφει με τον τίτλο της, «Μέγκαν, δούκισσα του Σάσεξ», τον οποίο της παραχώρησε η βασίλισσα μετά τον γάμο της με τον Χάρι τον Μάιο του 2018.

Η τιμή του βιβλίου ανέρχεται στα 18,99 δολάρια. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η Μέγκαν έχει λάβει προκαταβολή και αν προτίθεται να δώσει μέρος των εσόδων σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση. Με τη συγγραφή του παιδικού βιβλίου η δούκισσα του Σάσεξ ακολουθεί τα βήματα άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, όπως η Σάρα Φέργκιουσον και η σύζυγος του πρίγκιπα του Κεντ, οι οποίες έχουν, επίσης, γράψει παιδικά βιβλία. Το παγκάκι που είναι στο εξώφυλλο του βιβλίου της Μέγκαν μοιάζει με εκείνο που βρίσκεται στον κήπο των Σάσεξ, στην πολυτελή τους έπαυλη στο Μοντεσίτο της Σάντα Μπάρμπαρα. Στις αρχές του καλοκαιριού η Μέγκαν αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι, όπως η ίδια ανακοίνωσε στις 7 Μαρτίου, όταν παραχώρησε την πολύκροτη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Συναγερμός στα νότια προάστια: Άντρας επιτίθεται σε ανήλικες - Οι καταγγελίες για τον «σάτυρο με το τζόκεϊ»

Στον «αέρα» οι ιδιοκτήτες που εκμισθώνουν ακίνητα σε «αλυσίδες»

Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης