To plus size μοντέλο Άσλεϊ Γκράχαμ δείχνει στους θαυμαστές της τα αγαπημένα σημεία του σώματος της

To plus size μοντέλο Άσλεϊ Γκράχαμ δείχνει στους θαυμαστές της τα αγαπημένα σημεία του σώματος της

Το διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο είναι μεγάλη υποστηρίκτρια του body-positivity

graham_ashley
Η Άσλεϊ Γκράχαμ δημιούργησε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok , όπου προτρέπει τους θαυμαστές της να αγαπήσουν το σώμα τους και να κάνουν το ίδιο, δημοσιεύοντας ανάλογα βίντεο και δείχνοντας τα αγαπημένα μέρη του σώματος τους.

Το διάσημο plus size μοντέλο προωθεί συχνά στις δημοσιεύσεις της το ζήτημα της «αυτο-αγάπης». Μέσα στα ίδια πλαίσια, αυτή τη φορά, «σύστησε» στους fans της τα αγαπημένα της σημεία πάνω στο σώμα της.



Η 33χρονη ξεκινά το βίντεο της λέγοντας πως το ισχυρότερο σημείο του σώματος της είναι τα πόδια της, ενώ το πιο σέξι είναι τα μάτια της. Συνεχίζει αστειευόμενη ότι το αγαπημένο της σημείο είναι το σαγόνι της, ενώ καταλήγει πως το πιο σημαντικό μέρος του σώματος της για εκείνη είναι το χαμόγελο της. Στην ερώτηση τι δε θα άλλαζε ποτέ, το μοντέλο απαντά δυναμικά: ΌΛΑ.


Δείτε το βίντεο:


Κλείσιμο


Έπειτα, δίνει πάσα στο κοινό της, λέγοντας τους ότι περιμένει να δει ανάλογα βίντεο από εκείνους. Το δικό της βίντεο, το οποίο αναδημοσίευσε και στο Instagram, έχει συγκεντρώσει ήδη 1,4εκατ. προβολές, ενώ πάνω από 1.000 άτομα έχουν «αποδεχτεί την πρόκληση της»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης