Τζέρι Φεράρα: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά ο διάσημος ηθοποιός της σειράς «Entourage»

Τζέρι Φεράρα: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά ο διάσημος ηθοποιός της σειράς «Entourage»

Ανέβασε φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο του στο Instagram - Το συγκινητικό ευχαριστήριο μήνυμα στην σύζυγο του

jerry_breanne
Ο Τζέρι Φεράρα έγινε πατέρας για δεύτερη φορά και γνωστοποίησε την είδηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Την Τρίτη 4 Μαΐου, ο ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς του HBO «Entourage» μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τα ευχάριστα νέα για την γέννηση του γιου του, μαζί με μία σειρά φωτογραφιών.

Η σύζυγος του, Μπριάν Ρακάνο, επίσης ηθοποιός της σειράς «Entourage», έφερε στη ζωή το δεύτερο γιο τους στις 30/4/2021. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2017, έχει ακόμα έναν γιο, τον 2χρονο Τζέικομπ.



Στην δημοσίευση του στο Instagram, έγραψε: «Στις 10:28πμ στις 30/4/2021 η οικογένεια μας μεγάλωσε κατά έναν. Η καρδιά μου είναι γεμάτη αγάπη και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να μεγαλώσουμε καλούς άνδρες. Στα δύο αγόρια μου υπόσχομαι να σας αγαπώ για πάντα και να είμαι εκεί για εσάς με όποιον τρόπο μπορώ.



Στην καταπληκτική σύζυγο μου @breanneracanoferrara τι μπορω να πω; Είσαι το καλύτερο πράγμα, που μου συνέβη ποτέ και μου χάρισες δύο από τα ομορφότερα δώρα, που θα μπορούσα ποτέ να λάβω. Θαυμάζω ό,τι έχεις κάνει, είσαι η κόλλα, που μάς κρατάει όλους ενωμένους. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να σε ευχαριστήσω και να σε τιμήσω. Οπότε, προς το παρόν σε ευχαριστώ και θα σε αγαπώ πάντα και για πάντα.»


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης