Κέιτι Βάισελ: Αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από μέλος του X-Factor

Κέιτι Βάισελ: Αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από μέλος του X-Factor

Ενώ η ίδια δεν θέλει να προχωρήσει σε καταγγελία, η εταιρεία παραγωγής του τάλεντ σόου τήν προτρέπει να αναφέρει λεπτομέρειες και δηλώνει πως βρίσκεται στο πλευρό της

waissel
Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε η τραγουδίστρια Κέιτι Βάισελ σε συνέντευξη της στην εφημερίδα The Sun. Πιο συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από ένα μέλος του σόου ταλέντων X-Factor, μέσα από το οποίο έγινε γνωστή, μετά την συμμετοχή της το 2010.

Όπως αναφέρει η τραγουδίστρια, το περιστατικό έλαβε χώρα μετά την εμφάνιση της, όταν συνάντησε το άτομο αυτό σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, προκειμένου να μιλήσουν για κάποια ηχογράφηση. Δήλωσε ακόμα ότι δεν είχε μιλήσει για το συμβάν προηγουμένως, καθώς θεωρούσε ότι θα βρεθεί στη «μαύρη λίστα».



Τόνισε, επίσης, ότι την περίοδο εκείνη ήταν έγκυος, γεγονός, το οποίο τήν καθιστούσε ακόμα πιο ευάλωτη και δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρό ήταν αυτό, που συνέβη. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως αν μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο, δε θα συμμετείχε ποτέ στο σόου.

«Νομίζω πως μπορώ ακόμα να τον μυρίσω. Παρέλυσα από το σοκ. Το μόνο που σκεφτόμουν εκείνη την ώρα ήταν πώς να φύγω από το δωμάτιο», εξομολογείται η 35χρονη. Λόγω των μεγάλων διαστάσεων, που έχει πάρει πλέον το κίνημα #metoo, η καλλιτέχνιδα δήλωσε πως τώρα ένιωσε έτοιμη να μιλήσει για το περιστατικό και παρακινεί και άλλες κοπέλες να κάνουν το ίδιο. «Πώς μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί;», καταλήγει η Κέιτι Βάισελ.



Η Syco Entertainment, εταιρεία παραγωγής του X-Factor, μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, επικοινώνησε αμέσως με την τραγουδίστρια. Εντωμεταξύ, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Μέσω των ΜΜΕ ενημερωθήκαμε για τους ισχυρισμούς της Κέιτι και αμέσως επικοινωνήσαμε μαζί της, ώστε να διεξαχθεί μία έρευνα. Σοκαρισμένοι από τους ισχυρισμούς της, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να βοηθήσουμε και τής ζητήσαμε να υποβάλει καταγγελία μαζί μας, δίνοντας λεπτομέρειες για το συμβάν. Επίσης, θέσαμε τον κατηγορούμενο σε αναστολή.»

Κλείσιμο


Όπως αναφέρει στη συνέχεια της δήλωσης ο εκπρόσωπος, η Κέιτι Βάισελ αρνείται να καταγγείλει τον θύτη: «Ως αποτέλεσμα -και χωρίς να έχουμε άλλα αποδεικτικά στοιχεία για τις κατηγορίες του, ωφείλουμε να αποδεχτούμε την άρνηση της να προχωρήσει σε καταγγελία.»

Καταλήγει, αναφέροντας πως σε περίπτωση, που αποφασίσει να προχωρήσει την έρευνα, η εταιρεία θα είναι στο πλευρό της: «Παραμένουμε έτοιμοι και θέλουμε να διερευνήσουμε τους ισχυρισμούς της. Αν επιλέξει να μάς αναφέρει λεπτομέρειες και παρ' όλο που ο φερόμενος ως δράστης δεν εργάζεται πλέον ούτε για τη Syco, ούτε για τη Sony Music, θα είμαστε δίπλα της.»


Katie Waissel sings I Would Rather Go Blind - The X Factor Live show 2 (Full Version)




Ειδήσεις σήμερα:

Σηκώνουμε μανίκια: Ξεκινά ο εμβολιασμός για 3 εκατομμύρια άτομα, ηλικίας 30-49

Σοκαριστική πρόβλεψη Τζανάκη για 400-500 νεκρούς την εβδομάδα έως τις 25 Μαΐου

Απίστευτο περιστατικό στον Βύρωνα: Γυναίκα πέταξε πετρέλαιο σε δυο ανήλικες!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης