Κέιτ Γκάραγουεϊ: Tα συγκινητικά μηνύματα του συζύγου της, που νοσηλευόταν με Covid-19 για παραπάνω από ένα χρόνο

Κέιτ Γκάραγουεϊ: Tα συγκινητικά μηνύματα του συζύγου της, που νοσηλευόταν με Covid-19 για παραπάνω από ένα χρόνο

H κατάσταση της υγείας του δεν είχε την παραμικρή βελτίωση για ένα χρόνο, ενώ ο ίδιος νόμιζε πως κάθε μέρα θα ήταν η τελευταία του

kate_garraway
Η Κέιτ Γκάραγουεϊ μοιράστηκε στην εκπομπή της τα συγκινητικά μηνύματα, που τής έστελνε ο σύζυγος της μέσα από το νοσοκομείο, όπου διέμεινε για παραπάνω από ένα έτος.

Ο σύζυγος της, Ντέρεκ Ντράπερ, νόσησε από Covid-19 κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για παραπάνω από 373 ημέρες. Η κατάσταση του ήταν αρκετά επιβαρυμένη και ο ίδιος νόμιζε ότι θα πέθαινε, με αποτέλεσμα τα σπαραξικάρδια μηνύματα, που έστελνε στην σύζυγο του. Τελικά, νίκησε τη μάχη με τον κορωνοϊό και κατάφερε να πάρει εξιτήριο στις αρχές αυτού του μήνα και να επιστρέψει στην οικογένεια του.

kate_n_husband


Η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της «Good Morning Britain», με σκοπό να τονίσει την σημασία της έννοιας «ελπίδα» μοιράστηκε με το κοινό της μερικά από τα τελευταία του μηνύματα, πριν οι γιατροί τόν υποβάλουν σε τεχνητό κώμα.



Ένα από τα πρώτα μηνύματα του συζύγου της έγραφε: «Αυτό δεν είναι για να το δουν τα παιδιά. Τούς είπα ότι η κατάσταση είναι καλύτερη απ' ότι πραγματικά είναι. Κάθε δευτερόλεπτο, που προσπαθώ να ανασάνω μέσα από τη μάσκα, νομίζω θα πεθάνω. Νομίζω ότι θέλουν να με βάλουν σε κώμα τώρα.»

Ένα επόμενο μήνυμα του από τις επόμενες μέρες της νοσηλείας του είναι ακόμα πιο απελπισμένο και αποδεικνύει το πόσο ταραγμένος ήταν: «Νομίζω ότι δεν έχεις συνειδητοποιήσει πόσο άσχημη είναι η κατάσταση. Είναι αδιανόητο αυτό, που συμβαίνει. Κυριολεκτικά, αισθάνομαι ότι πνίγομαι, σαν κάθε ανάσα να είναι η τελευταία μου. Πες και στους δύο ότι τους αγαπώ (αναφερόμενος στα παιδιά του). Ο γιατρός λέει ότι δε θα πεθάνω. Αλλά πρέπει να συνεχίσω.»

Κλείσιμο

Όταν ο γιατρός κάλεσε την Κέιτ Γκάραγουεϊ  για να τήν ενημερώσει ότι ο άντρας της θα μπει σε τεχνητό κώμα, τής ανέφερε επιπλέον ότι θα μπορούσε να του μιλήσει, έπειτα από ένα χρόνο, που δεν τόν είχε ακούσει καθόλου, καθώς η δυσκολία στην αναπνοή του δεν τού το επέτρεπε.

Όπως αναφέρει η ίδια στην εκπομπή, οι τελευταίες λέξεις που τής είπε, πριν βγει από το νοσοκομείο, ήταν: «Μου έσωσες τη ζωή. Και δεν εννοώ μόνο τώρα. Εννοώ πάντα. Τα παιδιά μας, η οικογένεια, η υπέροχη ζωή μας. Με έσωσες.»






Ειδήσεις σήμερα: 

Σηκώνουμε μανίκια: Ξεκινά ο εμβολιασμός για 3 εκατομμύρια άτομα, ηλικίας 30-49

Σοκαριστική πρόβλεψη Τζανάκη για 400-500 νεκρούς την εβδομάδα έως τις 25 Μαΐου

Απίστευτο περιστατικό στον Βύρωνα: Γυναίκα πέταξε πετρέλαιο σε δυο ανήλικες!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης