Κέιτ Γουίνσλετ: Συμβουλεύει τους γονείς να πάρουν από τα χέρια των παιδιών τους τα iPads

Κέιτ Γουίνσλετ: Συμβουλεύει τους γονείς να πάρουν από τα χέρια των παιδιών τους τα iPads

Η Βρετανίδα ηθοποιός μιλάει για την κατάχρηση της τεχνολογίας από τα παιδιά και δηλώνει «τεχνολογικά αναλφάβητη» - Τι παίρνει πάντα μαζί της, όταν βγαίνει έξω με τα παιδιά της;

Κέιτ Γουίνσλετ: Συμβουλεύει τους γονείς να πάρουν από τα χέρια των παιδιών τους τα iPads
Η Κέιτ Γουίνσλετ συμβουλεύει τους γονείς να ασχολούνται περισσότερο με τα παιδιά τους και να πάρουν από τα χέρια τους τα iPads, ενώ συνιστά να παίζουν μαζί τους επιτραπέζια παιχνίδια, όπως Μονόπολη.

Η πρωταγωνίστρια του «Τιτανικού», μητέρα τριών παιδιών και η ίδια, της 13χρονης Μία από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη, Τζιμ Θρίπλετον, του 6χρονου Τζο από τον δεύτερο γάμο της με τον σκηνοθέτη Σαμ Μέντες και του μόλις 15 μηνών Μπέαρ, που απέκτησε με τον τρίτο σύζυγό της, Βρετανό επιχειρηματία, Νέντ Ροκενρόλ, μίλησε για την σχέση των παιδιών με την τεχνολογία σε συνέντευξη που έδωσε στους Sunday Times με αφορμή την ταινία για την ζωή του Στιβ Τζομπς στην οποία πρωταγωνιστεί.

Κλείσιμο


Η 40χρονη ηθοποιός κάλεσε τους γονείς να μένουν σε επαφή με τα παιδιά τους, να πάρουν μακριά τα παιχνίδια με οθόνες αφής και ανέφερε ότι η τεχνολογία είναι πραγματικά μια πηγή γνώσεων, αν χρησιμοποιείται σωστά. Η ίδια, δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τον εαυτό της «τεχνολογικά αναλφάβητο» και υποστήριξε ότι οι γονείς θα είναι καλό να ζωγραφίζουν μαζί με τα παιδιά τους. Όσο για τα δικά της παιδιά, η Κέιτ Γουίνσλετ δήλωσε ότι, όταν πηγαίνουν οικογενειακώς σε παμπ παίρνουν πάντα μαζί τους χαρτί και στιλό για να ζωγραφίσουν.



Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία για την ζωή του Στιβ Τζομπς, του συνιδρυτή της Apple, που προβάλλεται από τις 9 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους και υποδύεται την Τζοάνα Χόφμαν, στενή συνεργάτιδα του εμβληματικού άνδρα στον χώρο της τεχνολογίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης