Φαμπιέν Φράνκελ: H νέα είσοδος στο καστ της σειράς «House of the Dragon»

Φαμπιέν Φράνκελ: H νέα είσοδος στο καστ της σειράς «House of the Dragon»

Η σειρά αφηγείται την ιστορία όσων συνέβησαν 300 χρόνια πριν από το  «Game of Thrones»

fabien_frankel
Νέα είσοδο στο καστ της prequel σειράς του «Game of Thrones», «House of the Dragon» ανακοίνωσε ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν. Σε δημοσίευση του στο blog του ανακοίνωσε ότι στην επερχόμενη σειρά θα συμμετάσχει ο Φαμπιέν Φράνκελ. Ανέφερε, μάλιστα, ότι ο ηθοποιός θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.



Στο blog του ο συγγραφέας έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για το ρόλο και εξήγησε ότι πρόκειται για τον ιππότη Σερ Κρίστον Κόουλ, μέλος της βασιλικής φρουράς του βασιλιά Βισέρυς Ταργκάριεν. Ο ρόλος του θα είναι καταλυτικός, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για εμφύλιο πόλεμο.



Κλείσιμο
Συγκεκριμένα ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν έγραψε για τον Σερ Κρίστον: «Είναι ο γιος του επιστάτη του Άρχοντα του Μπλακχέιβιεν. Δεν έχει κάποια αξίωση για γη ή τίτλους, το μόνο που έχει είναι η τιμή του και η ικανότητά του με το σπαθί και τη λόγχη», ενώ πρόσθεσε: «Οι αναγνώστες του «Fire & Blood» τον γνωρίζουν ως Σερ Κρίστον Κόουλ. Οι θεατές του «House of the Dragon» θα τον γνωρίσουν ως Φαμπιέν Φράνκελ». Ο συγγραφέας καταλήγει σε ένα καλωσόρισμα του ηθοποιού στην οικογένεια του «House of the Dragon»: «Καλώς Ήρθες στο Γουέστερος, Φαμπιέν. Και κράτα το σπαθί αιχμηρό».
blog


Η έναρξη της προβολής της σειράς, που αφηγείται την ιστορία του Οίκου Ταργκάριεν, έχει προγραμματιστεί για το 2022. Είναι βασισμένη στο βιβλίο «Fire & Blood» και παρουσιάζει τα γεγονότα, που συνέβησαν 300 χρόνια πριν από αυτά του -γνωστού σε όλους- «Game of Thrones». Το σενάριο υπογράφουν ο συγγραφέας του βιβλίου, Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν και ο Ράιαν Κόνταλ.




Ειδήσεις σήμερα:

Charles Geschke: Πέθανε ο «πατέρας» του PDF και συνιδρυτής της Adobe

Πελώνη: Εντός της εβδομάδας οι αποφάσεις για το Πάσχα

Κατατέθηκε στο ΣτΕ η πρώτη αίτηση για τον μη κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των συλλειτουργών της Δικαιοσύνης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης