Ο μυθιστοριογράφος το 2019 έδωσε μία υπόσχεση στους θαυμαστές του «Game of Thrones» ότι, εάν μέχρι τις 29 Ιουλίου του 2020 δεν ολοκληρώσει τη συνέχεια του «A Song of Fire and Ice», τότε θα μπορούν να τον κλείσουν στη φυλακή.
«Αν δεν έχω στο χέρι το "The Winds of Winter" όταν φτάνω στη Νέα Ζηλανδίαγια το worldcon», έγραψε ο συγγραφέας, στο blog «έχετε εδώ την επίσημη γραπτή άδεια μου να φυλακιστώ σε ένα κελί στο White Island, με θέα τη λίμνη θειικού οξέος, μέχρι να πεθάνω».
Παρόλο που ο συγγραφέας λέει ότι η καραντίνα τον βοήθησε να σημειώσει «πρόοδο» στη συγγραφή του «The Winds of Winter», παραδέχτηκε στα τέλη Ιουνίου ότι έχει ακόμη «πολύ δρόμο» πριν να τελειώσει το βιβλίο.
Λόγω του ότι ο Μάρτιν δεν τήρησε τη δική του υπόσχεση, οι θαυμαστές του ζητούν τώρα τη... φυλάκισή του. «Στείλτε τους ομοσπονδιακούς, υποθέτω», έγραψε ένας θαυμαστής, μαζί με τη δημοσίευση που ανακοίνωνε ο Μάρτιν την υπόσχεση του. «Ήρθε η ώρα σου Τζορτζ», δημοσίευσε κάποιος άλλος με ένα GIF αστυνομικού!
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.