HBO: House of Dragons... 300 χρόνια πριν το Game of Thrones

HBO: House of Dragons... 300 χρόνια πριν το Game of Thrones

Το prequel της απόλυτα πετυχημένης σειράς στην εποχή του Οίκου των Ταργκάριαν και τις τελευταίες ημέρες του Westeros

house_dragons
Το Game of Thrones εισχώρησε στη ζωή μας πριν από λίγα χρόνια και σε οκτώ σεζόν κατάφερε να κερδίσει το δικό του κοινό και φανατικούς ακολούθους. Το HBO στηρίχθηκε πάνω στη μεγάλη επιτυχία της υπερπαραγωγής, εκτοξεύοντας τα κέρδη, αλλά και τα επίπεδα της φήμης του. Όταν ανακοινώθηκε ότι η άκρως πετυχημένη σειρά ολοκληρώνεται με τον 8ο κύκλο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που απόρησαν με τη λογική της απόφασης του μεγάλου τηλεοπτικού δικτύου. Λίγους μήνες μετά το φινάλε του Game of Thrones, το HBO φαίνεται πως... μετάνιωσε, καθώς ανακοίνωσε ότι ξεκινά υα γυρίσματα μίας νέας σειράς, η οποία ωστόσο θα σχετίζεται με το Game of Thrones. Το HBO ξεκινά τα γυρίσματα της σειράς House of Dragons.

Πρόκειται στην ουσία για το prequel του Game of Thrones. Τα γεγονότα της νέας σειράς που θα προβληθεί στο HBO, διαδραματίζονται 300 χρόνια πριν οι διεκδικητές του ξύλινου θρόνου ξεκινήσουν τις μηχανορραφίες τους και ξεκινήσει η μεγάλη μάχη σε όλα τα μέτωπα.

Την ανακοίνωση πραγματοποίησε ο διευθυντής προγράμματος του HBO, Casey Bloys, λέγοντας χαρακτηρισιτκά: «Είναι τιμή μου σήμερα, να ανακοινώσω ότι το House of Dragons θα μεταδοθεί από το HBO», τονίζοντας ότι το σενάριο αφορά τον Οίκο των Ταργκάριαν και τις τελευταίες ημέρες του Westeros.

Με άλλα λόγια, ετοιμαστείτε για μεγάλες μάχες στην οθόνη, για δράκους που ελέγχονταν από σούπερ βασιλιάδες και για την πρώτη μάχη του Θρόνου, πριν τα γεγονότα που καθήλωσαν δισεκατομμύρια θεατές στην εποχή του Game of Thrones.

Ο χειμώνας έρχεται...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης