Survivor: Το ανακάτεμα των ομάδων και το Πρωταπριλιάτικο αστείο που... πάγωσε τους κόκκινους

Survivor: Το ανακάτεμα των ομάδων και το Πρωταπριλιάτικο αστείο που... πάγωσε τους κόκκινους

Οι νέες ομάδες μπλε και κόκκινων,  η... κλεψιά και η στοχοποίηση,   ο «μπαγλαμάς» και η «συντριβή»  της γαριδομακαρονάδας – Δείτε βίντεο

νεες_ομαδες
Με νέες ομάδες θα πορευθούν στη συνέχεια του Survivor 4  μπλε και κόκκινοι. Πρόκειται για την δεύτερη αλλαγή στις δυο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης. Είχε προηγηθεί η μετατροπή από Διάσημους και Μαχητές σε κόκκινους με αρχηγό τον Γιώργο Κοψιδά και στους μπλε με αρχηγό τον Τζέιμς Καφετζή.

Πλέον όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός,  η κόκκινη ομάδα αποτελείται από τους: Ελευθερία Ελευθερίου, Ηλία Μπόγδανο, Γιώργο Ασημακόπουλο, Αλέξη Παππά, Καρολίνα Καλύβα, Σάκη Κατσούλη, Νικολέτα Μαυρίδη και Τριαντάφυλλο, ενώ με  τη μπλε μπαντάνα θα αγωνίζονται οι: Παύλος Γαλακτερός, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη, Τζέιμς Καφετζής, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νίκος Μπάρτζης.

Φυσικά Survivor χωρίς εντάσεις δεν υπάρχει. Πριν οδηγηθούμε στο ανακάτεμα των ομάδων η Ελευθερία Ελευθερίου κατάφερε να μπει στο στόχαστρο των κόκκινων όταν  πιάστηκε στα πράσα να ανοίγει το σεντούκι προμηθειών των αντιπάλων. 




Η τραγουδίστρια απολογήθηκε ότι δεν είχε σκοπό να κλέψει, με το Νίκο Μπάρτζη να δίνει διαφορετική διάσταση στο όλο θέμα, υποστηρίζοντας πως σκοπός της ήταν να στοχοποιηθεί αυτός και ο Τζέιμς Καφετζης. Το ίδιο πίστεψαν και οι κόκκινοι. Επικράτησε πανικός με την Ελευθερία Ελευθερίου να αποχωρεί κλαίγοντας.


Κλείσιμο


Από τις εντάσεις δεν γίνεται να απουσιάσει και ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής πήγε να πάρει θέση επί του θέματος της «κλοπής» και βρέθηκε… κατηγορούμενος για φιλικές σχέσεις με τους μπλε και για έναν «μπαγλαμά» που ακούστηκε να λέει για τον Γιώργο Κόρομι.




Το κλίμα και στις δυο ομάδες δεν είναι και το καλύτερο, ειδικά για κάποιους παίκτες. Στους μπλε είναι οι δυο (Τζειμς, Νίκος) εναντίον των πέντε (Σάκης, Μαριαλένα, Χριστίνα, Ελευθερία και Παππάς), οι οποίοι μάλιστα ξεκαθάρισαν την θέση τους.




Στους κόκκινους είναι όλοι εναντίων του «Ντάφυ», ο οποίος το βραδάκι βρήκε παρέα να διασκεδάσει, αλλά δεν ήταν από την ομάδα του.




Το αποψινό έπαθλο φαγητού ήταν γαριδομακαρονάδα και χταπόδι σουβλάκι, ενώ ο στίβος μάχης το 80% του οποίου ήταν εντός θάλασσας, είχε εμπόδια ισορροπίας, τελεφερίκ, κολύμπι και στόχους που θύμιζαν αποφρακτικές βεντούζες. Οι μπλε άνοιξαν το σκορ με τον Τζειμς, όμως η Καρολίνα ισοφάρισε σε 1-1 με τη χρήση VAR (Video Assistant Referee). Οι μπλε απάντησαν με ένα σερί με τους κόκκινους να παίρνουν νίκες μόνο με τις Ελένη και Νικολέτα που δεν στάθηκαν αρκετές για να σώσουν την ομάδα τους από τη συντριβή με 10-3.




Η ήττα και το γεγονός ότι οι μπλε είχαν μονο καλά λόγια να πουν για τον Τριαντάφυλλο που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και είχε αρκετά καλή απόδοση, δεν άρεσε στον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος άφησε υπονοούμενα για τον τρόπο που αγωνίστηκαν Αλέξης και Σάκης.




Οι μπλε με την έκτη σερί νίκη τους όχι μόνο απόλαυσαν το γεύμα τους, αλλά έδειξαν πως απαιτούνται αλλαγές στις ομάδες για να βρεθεί ισορροπία.  Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις δυο ομάδες πως το βράδυ θα γίνει έκτακτο συμβούλιο για να αποφασιστεί η μίξη κόκκινων και μπλε!




Στο συμβούλιο πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει τις νέες συνθέσεις  έριξε… βόμβα, ή οποία στη συνέχεια αποδείχθηκε Πρωταπριλιάτικο αστείο.  Η αλήθεια είναι πως «πάγωσε»  αρκετούς παίκτες, αφού περίμεναν με κομμένη την ανάσα να μπει η Ανθή Σαλαγκούδη.




Σε ότι αφορά τις νέες ομάδες οι Ελευθερία Ελευθερίου, Αλέξης Παππάς και Σάκης Κατσούλης πέρασαν  στους κόκκινους και στους μπλε οι Παύλος Γαλακτερός, Ελένη Χαμπέρη, Κώστας Παπαδόπουλος και Γιώργος Κόρομι. 





Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Νέος συνωστισμός με... κοκτέιλ - Επέμβαση της ΕΛΑΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: Η επόμενη μέρα και ο εισαγγελέας

Άνδρος: «Θα βάλω φωτιά» είχε απειλήσει πρόεδρος κοινότητας διαφωνώντας με τους δασικούς χάρτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης