«Paloma Faith: As I Am»: Νέο ντοκιμαντέρ για την προσπάθεια της να ανταποκριθεί στο ρόλο της μητέρας και της τραγουδίστριας

«Paloma Faith: As I Am»: Νέο ντοκιμαντέρ για την προσπάθεια της να ανταποκριθεί στο ρόλο της μητέρας και της τραγουδίστριας

Το ντοκιμαντέρ «Paloma Faith: As I Am»  του BBC Two παρουσιάζει την προσπάθεια της τραγουδίστριας να ανταπεξέλθει σε δύο ρόλους, αυτόν της τραγουδίστρας και αυτόν της μητέρας

faith

Το ντοκιμαντέρ «Paloma Faith: As I Am»  στο κανάλι του BBC Two παρουσιάζει την προσπάθεια της Αγγλίδας τραγουδίστριας Παλόμα Φέιθ να ανταπεξέλθει σε δύο ρόλους, αυτόν της τραγουδίστρας και αυτόν της μητέρας. Οι δίσκοι της έχουν γίνει πλέον διπλά πλατινένιοι και η ίδια βρίσκεται στη κορυφή των τσαρτς, όμως το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ έρχεται να δείξει πόσες δυσκολίες κρύβονται πίσω από τη λαμπρή της καριέρα σε συνάρτηση με τη μητρότητα. 

«Είναι η πανάρχαια απόφαση ανάμεσα στο να θέλεις να είσαι η καλύτερη μητέρα που μπορείς να είσαι, αλλά και η καλύτερη στην καριέρα σου ταυτόχρονα. Νομίζω ότι αυτό συνεπάγεται πολλές θυσίες και πολλές γυναίκες το κάνουν. Νομίζω ότι υπάρχουν παραλληλισμοί που μπορείτε να εντοπίσετε σε κάθε γυναίκα που εργάζεται και έχει παιδιά», λέει η Παλόμα. 


Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την τραγουδίστρια στην παγκόσμια περιοδεία που έκανε το 2017, για την προώθηση του άλμπουμ «The Architect». Μαζί της βρίσκεται και η νεογέννητη κόρη της. Μέσα από το φακό της Τζέιν Μίνγκεϊ -φωτορεπόρτερ που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και σε χώρες όπως το Αφγανιστάν, η Ρουάντα κλπ.- παρουσιάζεται η πλήρης αποτυχία της μουσικής βιομηχανίας στο να στηρίξει τις εργαζόμενες μητέρες. Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ διήρκησαν 3 ολόκληρα χρόνια. 

Σε συνέντευξη της στη Vogue, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Υπάρχει πολύ λίγος χρόνος για να σκεφτώ τον εαυτό μου. Καθώς η περιοδεία συνεχίζεται, το βλέπετε στο ντοκιμαντέρ, τα χάνω λίγο, γιατί είναι σαν να μην υπάρχει ανάπαυλα. Τις μέρες μου που δεν δούλευα, η γυναίκα που φρόντιζε το μωρό μου είχε ρεπό, οπότε δεν είχα ποτέ άδεια, δεν είχα ούτε άδεια ασθένειας».


«Προσπαθούσα να είμαι δύο άτομα. Από τις 7 π.μ. έως τις 7 μ.μ. ήμουν μαμά, ήθελα να είμαι παρούσα και να συμμετέχω και όχι μαμά που στέλνει απλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη σκηνή ανέβαινα στις 9 μ.μ., υπήρχε αυτό το δίωρο για να μετατραπώ σε διαφορετικό χαρακτήρα», προσθέτει.

Στο ντοκιμαντέρ παρακολουθεί κανείς την πορεία της τραγουδίστριας από την εφηβεία της, όταν ακόμα παρακολουθούσε μαθήματα χορού, μέχρι και την κατάκτηση της επιτυχίας της και τη μεταμόρφωση της σε διεθνή σταρ. Έχουν συμπεριληφθεί ακόμα, φωτογραφίες, πλάνα και συνεντεύξεις από κοντινά άτομα της τραγουδίστριας. 



Ειδήσεις σήμερα 

Πώς θα προκύψουν οι 200.000 νέες θέσεις εργασίας

Τι αλλάζει στη ζωή μας από το Σάββατο - Όλα τα μέτρα για λιανεμπόριο και μετακινήσεις

Πραξικόπημα στη Μιανμάρ: Ο ΟΗΕ φοβάται «εμφύλιο πόλεμο», η Κίνα αποκλείει τις κυρώσεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης