Άντισον Ρέι: Η «βασίλισσα» του TikTok κάνει τα πρώτα της βήματα στο μουσικό στερέωμα

Άντισον Ρέι: Η «βασίλισσα» του TikTok κάνει τα πρώτα της βήματα στο μουσικό στερέωμα

Η γνωστή TikToker μετράει  πάνω από 100 εκατομμύρια followers στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης

202103290743026724
Όπως όλα δείχνουν, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια, έχουν ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό τη φήμη πολλών ανθρώπων και τούς έχουν βοηθήσει να εξελιχθούν σε σταρ. Το ίδιο ισχύει και για την γνωστή TikToker Άντισον Ρέι, η οποία μετράει  πάνω από 100 εκατομμύρια followers στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.  Σε ανάλογα ποσοστά κυμαίνονται τα podcasts της στο Spotify, όπου συμμετέχει και η μητέρα της και έχουν τίτλο «Mama Knows Best», καθώς και τα διάφορα vlogs της στο YouTube

post-Addison-Rae-10

Η σταρ του TikTok, στρέφεται τώρα σε μία διαφορετική κατεύθυνση, που δεν είναι άλλη από τη μουσική.  Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με καμία από τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, προτιμώντας να ξεκινήσει ως ανεξάρτητη. Πρόσφατα παρουσίασε το πρώτο της single με τίτλο «Obsessed», το οποίο και ερμήνευσε ζωντανά για πρώτη φορά στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» την περασμένη Παρασκευή.

Addison Rae - Obsessed (Official Music Video)
Κλείσιμο

Πρόκειτα για ένα χορευτικό ποπ κομμάτι, το οποίο είναι παραγωγή των Benny Blanco (Justin Bieber, Ed Sheeran), Blake Slatkin (J Balvin, Juice Wrld) και Ryan McMahon (Halsey, the Chainsmokers). Την χορογραφία του βίντεο κλιπ επιμελήθηκε η Diane Martel (Beyoncé, Miley Cyrus, Coldplay), ενώ για το make up της, η Ρέι χρησιμοποίησε τη δική της σειρά προϊόντων ομορφιάς, την Item Beauty.

Screenshot-2021-03-19-at-09_15_59-1024x555

Τα σχέδια της για το 2021 αφορούν σε ένα κινηματογραφικό ντεμπούτο στο «He's All That» της Miramax, το οποίο αποτελεί ένα remake του «She's All That» της δεκαετίας του 1990.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης