Βρετανία: Γυναικοκατακτητής ο δημοσιογράφος - εχθρός των Σάσεξ, Πιρς Μόργκαν για τις κυρίες... που το τσούζουν

Βρετανία: Γυναικοκατακτητής ο δημοσιογράφος - εχθρός των Σάσεξ, Πιρς Μόργκαν για τις κυρίες... που το τσούζουν

Το 39% των γυναικών υπό την επήρεια αλκοόλ δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία του σύμφωνα με έρευνα - Θέση στη λίστ αυτή έχει και ο Μπόρις Τζόνσον

Piers_Morgan
Έχει μεγάλη πέραση στις γυναίκες ο εκρηκτικός Bρετανός δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν, που έχει κάνει άνω-κάτω το ζεύγος Σάσεξ: όμως μόνο σε αυτές που το... τσούζουν.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», ο 55χρονος Πιρς Μόργκαν, που παραιτήθηκε από το βρετανικό δίκτυο «ITV», στο οποίο συμπαρουσίαζε με την Σουζάνα Ρέιντ την πρωινή εκπομπή «Good Morning Βritain», αμφισβητώντας τα όσα είπε η Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξή της στην Όπρα Γούνφρεϊ, θεωρείται ελκυστικός σχεδόν για το 50% των γυναικών - αλλά μόνο όταν είναι μεθυσμένες.

Ο πρώην οικοδεσπότης της εκπομπής «Good Morning Britain» είναι τόσο ακαταμάχητος που βρίσκεται στην κορυφή των δημοφιλέστερων ανδρών στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις γυναίκες που έχουν καταναλώσει αρκετά ποτήρια μπύρας.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στη λίστα αυτή με ποσοστό 39%. Την πέμπτη θέση, με ποσοστό 6%, καταλαμβάνει ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Η έρευνα διεξήχθη σε δείγμα 2 χιλιάδων ατόμων από το «IllicitEncounters.com», τον κορυφαίο ιστότοπο κοινωνικών γνωριμιών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Πιρς Μόργκαν, όπως γράφει η εφημερίδα «Guardian», δεν προκάλεσε μόνο αναμπουμπούλα στη Βρετανία, αλλά σημείωσε ρεκόρ και στην ιστορία της βρετανικής τηλεόρασης.

Κλείσιμο
Η βρετανική ρυθμιστική αρχή Οfcom δέχτηκε πάνω από 57 χιλιάδες παράπονα Βρετανών για τα όσα είπε «on air» σχετικά με την κόντρα των Σάσεξ με τα βασιλικά Ανάκτορα, αλλά και την αποχώρησή του από το πάνελ της εκπομπής του μετά από καβγά με συνάδελφό του.

Τόσα παράπονα Bρετανών πολιτών για δημοσιογράφο δεν είχε δεχθεί ποτέ άλλοτε η Ofcom, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα.

Την ίδια ώρα, στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ επικρατεί αναβρασμός, καθώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανησυχεί για διαρροή της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον πρίγκιπα Χάρι την Κυριακή.

O πρίγκιπας Ουίλιαμ εκφράζει την ανησυχία του ότι θα αποκαλυφθεί στα αμερικανικά ΜΜΕ το περιεχόμενο της συνομιλίας, που είχε την Κυριακή με τον αδερφό του, δούκα του Σάσεξ, Χάρι, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Η ανησυχία του δούκα του Κέιμπριτζ πηγάζει από το γεγονός ότι η φίλη της Μέγκαν, δημοσιογράφος και οικοδέσποινα τηλεοπτικής εκπομπής του αμερικανικού δικτύου «CBS», Γκέιλ Κινγκ, αποκάλυψε «on air» ότι η επικοινωνία που είχαν τα δύο αδέρφια, αλλά και ο πατέρας τους, πρίγκιπας Κάρολος δεν ήταν εποικοδομητική.

Κάρολος, Χάρι και Ουίλιαμ είχαν την πρώτη τους τηλεφωνική επικοινωνία μετά τη συνέντευξη-βόμβα του ζεύγους Σάσεξ στην διάσημη Αφροαμερικανή παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Αυτά είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά - Στόχος να εγκριθεί μέχρι 1η Ιουνίου

Διάσωση - θαύμα μέσα από όχημα που κρεμόταν από αερογέφυρα - Δείτε το βίντεο

Θεσσαλονίκη: Μολότοφ σε εμπορικό κατάστημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης