Πιρς Μόργκαν: Περιζήτητος στην αγορά μετά την παραίτησή του από το ITV

Πιρς Μόργκαν: Περιζήτητος στην αγορά μετά την παραίτησή του από το ITV

Ο εκρηκτικός δημοσιογράφος δε σταματά να δέχεται προτάσεις σύμφωνα με βρετανικά Μέσα - Τι έκανε λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το βρετανικό δίκτυο

pirs124
Δεν σταματά να χτυπάει, από χθες, το τηλέφωνο του Πιρς Μόργκαν με ηχηρά ονόματα της βρετανικής δημοσιογραφίας να του προτείνουν δουλειά.

Ο εκρηκτικός Βρετανός δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν, μετά την παραίτησή του από το βρετανικό δίκτυο «ITV» όπου παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή «Good Morning Britain» με την Σουζάνα Ρέιντ, είναι πλέον ανάρπαστος στην αγορά.

Δείτε το βίντεο της αποχώρησης του Πίρς Μόργκαν

Piers Morgan STORMS OFF after co-presenter defends Meghan Markle and Prince Harry



Xθες, όλο το βράδυ, δεχόταν προτάσεις για δουλειά με τον ίδιο να μην βιάζεται για την επόμενη κίνησή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», o Mόργκαν δεν θα μείνει για πολύ καιρό εκτός πλατό καθώς το όνομά του θεωρείται «εγγύηση» για επιτυχία.

Κλείσιμο
Αφότου αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για την επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος της δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, αμφισβητώντας όλα όσα είπε στην Όπρα Γουίνφρεϊ και καβγαδίζοντας on air με τον συνάδελφό του, Άλεξ Μπέρεσφορντ, παραιτήθηκε από το βρετανικό δίκτυο ITV βάζοντας τέλος στην πενταετή συνεργασία τους.

Αφότου επέστρεψε στο σπίτι του, ο Μόργκαν κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ, άνοιξε ένα μπουκάλι σαμπάνιας Krug, αξίας 400 δολαρίων και κάπνισε το αγαπημένο του πούρο.

Στο μεταξύ, το 57% των Βρετανών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εφημερίδας «The Sun» παραδέχτηκαν ότι θα σταματήσουν να παρακολουθούν την εκπομπή «Good Morning Britain» μετά την αποχώρηση του Βρετανού δημοσιογράφου.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πιρς Μόργκαν ήταν ο δημοσιογράφος που κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ.

Τις τελευταίες ώρες, τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρονται εκτενώς στην πρόταση που του έκανε «on air» o διάσημος δημοσιογράφος του BBC Άντριου Νιλ .

Ο Νιλ, ο οποίος θα αναλάβει επικεφαλής ενός νέου τηλεοπτικού τηλεοπτικού καναλιού, του GB News , δήλωσε χθες ότι θα ήταν «χαρούμενος» να συνομιλήσει με τον Βρετανό δημοσιογράφο.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Έξι νέα μέτρα στήριξης για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες

Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί τα βρετανικά ταμπλόιντ λατρεύουν να τη μισούν

Καιρός: Κακοκαιρία με βροχές από την Καθαρά Δευτέρα - Μας τα χαλάει ο καιρός σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης