Πιρς Μόργκαν: Την επιστροφή του στην εκπομπή ζητούν σχεδόν 200 χιλιάδες Βρετανοί

Πιρς Μόργκαν: Την επιστροφή του στην εκπομπή ζητούν σχεδόν 200 χιλιάδες Βρετανοί

Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν επιστρέφει

pirs124
Σχεδόν 200 χιλιάδες Βρετανοί ζητoύν την επιστροφή του εκρηκτικού δημοσιογράφου Πιρς Μόργκαν, πρώην συμπαρουσιαστή της Σουζάνα Ρέιντ στην πρωινή εκπομπή «Good Morning Britain» του δικτύου ITV.

O ίδιος όμως έχει στυλώσει τα πόδια και δηλώνει ότι δεν τίθεται επιστροφής του.

Πάντως, με την αποχώρησή του από το πρωινό μαγκαζίνο, 80 χιλιάδες τηλεθεατές άλλαξαν κανάλι, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Ο 55χρονος Βρετανός δημοσιογράφος ευχαρίστησε σήμερα μέσω του Twitter όσους έσπευσαν στο πλευρό του επισημαίνοντας ότι η υποστήριξη των τηλεθεατών ήταν γι' αυτόν μία «ευχάριστη έκπληξη», ωστόσο, δεν πρόκειται δεν επιστρέψει στην εκπομπή «Good Morning Britain».

Πάντως, τις τελευταίες ώρες, δεν σταματά να χτυπάει το τηλέφωνό του με ηχηρά ονόματα της βρετανικής δημοσιογραφίας να του προτείνουν δουλειά, όπως γράφει η Sun.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, o Mόργκαν δεν θα μείνει για πολύ καιρό εκτός πλατό καθώς το όνομά του θεωρείται «εγγύηση» για επιτυχία.

Αφότου αρνήθηκε να ζητήσει συγνώμη για την επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος της δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, αμφισβητώντας όλα όσα είπε στην Όπρα Γουίνφρεϊ και καβγαδίζοντας on air με τον συνάδελφό του, Άλεξ Μπέρεσφορντ, παραιτήθηκε από το βρετανικό δίκτυο ITV βάζοντας τέλος στην πενταετή συνεργασία τους.

Τις τελευταίες ώρες, τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρονται εκτενώς στην πρόταση που του έκανε «on air» o διάσημος δημοσιογράφος του BBC Άντριου Νιλ.

Ο Νιλ, ο οποίος θα αναλάβει επικεφαλής ενός νέου τηλεοπτικού τηλεοπτικού καναλιού, του GB News, δήλωσε χθες ότι θα ήταν «χαρούμενος» να συνομιλήσει με τον Βρετανό δημοσιογράφο.


Ειδήσεις σήμερα:

Κλείνουν για δύο εβδομάδες τα σχολεία σε όλη τη χώρα

Σε αναστολή καθηκόντων από το Κρατικό Θέατρο Β. Ελλάδας ο Νίκος Νικολάου

Προκαλούν οι Τούρκοι στον Έβρο - Πυροβόλησαν στη θέα περιπόλου της Frontex
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης