Survivor - Γιώργος Κοψιδάς: Τον «ήθελε» η ομάδα του, τον «έδιωξε» το κοινό

Survivor - Γιώργος Κοψιδάς: Τον «ήθελε» η ομάδα του, τον «έδιωξε» το κοινό

Γιατί ο ηθοποιός «δίχασε» με τη στάση του το Twitter - To φάουλ που έκανε και ο κόσμος του έβγαλε «κόκκινη κάρτα» και τον έστειλε σπίτι του -  «Ρίσκαρα και έχασα», είπε αμέσως μόλις άκουσε ότι αποχωρεί

sad
Ο Γιώργος Κοψιδάς από την αρχή που μπήκε στο Survivor έδειξε τη δυναμική του. Με το «καλημέρα» και την είσοδό του στο ριάλιτι επιβίωσης ο ηθοποιός είχε δείξει πως εκεί βρισκόταν μόνο για να κερδίζει. Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας στα τέλη Δεκέμβρη και με την ομάδα του να χάνει από τους «Μαχητές» ο εκνευρισμός του ήταν τόσο μεγάλος που λίγο έλειψε τότε να σπάσει τον πάγκο. Ο ίδιος πάντως δεν υπήρξε ποτέ ιδιαίτερα αντιπαθής στους τηλεθεατές του «Survivor 4» μέχρι που χθες βράδυ ο Γιώργος Λιανός του ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο. Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως έδειξε ένα άλλο πρόσωπο και αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε σε πάρα πολλούς. Φαίνεται πως ο κόσμος δεν τον συγχώρεσε που άφησε νηστικό τον Τριαντάφυλλο, έγραψε χρήστης στο Twitter.

Ο αρχηγός της «Κόκκινης Ομάδας» βρέθηκε προτεινόμενος μετά από προτροπή του προς την Νικολέτα και τελικά το κοινό τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού. Και αυτή ήταν ακόμα μια από τις εκπλήξεις του φετινού Survivor.

Την τελευταία εβδομάδα ο Γιώργος Κοψιδάς δεν τα πήγαινε καλά στα αγωνίσματα καθώς είχε καταρρεύσει σωματικά και ψυχολογικά. Ωστόσο στο αγώνισμα επικοινωνίας πριν το συμβούλιο ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Μια νίκη που πανηγύρισαν έξαλλα όλοι μαζί, και κυρίως ο Ηλίας Μπόγδανος.

Γιώργος Κοψιδάς: Στο... αντίο του τα έβαλε με τον κόσμο - Το σοκ των παικτών

Όταν οι παίκτες των δύο ομάδων άκουσαν πως από το παιχνίδι αποχωρεί ο Κοψιδάς έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Κόρο και Ασημακόπουλος υπέστησαν... σοκ, ενώ και στην «Μπλε Ομάδα» απορούσαν με αυτή την εξέλιξη. Τα προγνωστικά εναντίον του ήταν μηδενικά. Ο ίδιος αν και όπως είπε χαίρεται που αποχώρησε και που θα γυρίσει στους δικούς του ανθρώπους δεν έκρυψε ωστόσο την πικρία του για το τηλεοπτικό κοινό που τον… έστειλε σπίτι του.  «Χαίρομαι γιατί με την ψήφο του ο κόσμος έδειξε τι θέλει να βλέπει», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πλέον παίκτης του «Survivor4».

«Χαίρομαι διπλά. Αρχικά, γιατί θα επιστρέψω στους δικούς μου ανθρώπους, θα γιατρέψω τις πληγές μου, το σώμα μου, θα φάω ωραία φαγητά, θα δω τους φίλους μου. Επίσης, χαίρομαι γιατί με την ψήφο του ο κόσμος έδειξε τι θέλει να βλέπει. Προφανώς δεν ήθελε να βλέπει αυτά που πρεσβεύω εγώ: την αλήθεια, την υγεία, την εντιμότητα, την ευθύτητα, την ηθική. Προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας. Οπότε χαίρομαι που θα φύγω από όλα αυτά και θα επιστρέψω στη ζωή μου. Το παιχνίδι μου έδωσε πάρα πολλά. Παίρνω μαζί μου υπέροχες εικόνες και υπέροχες συζητήσεις. Λυπάμαι λίγο για την Κόκκινη ομάδα, γιατί προσπάθησα να καθαρίσω την ενέργεια που υπήρχε, αλλά θα συνεχίσουν να έχουν πολλά προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ca00elwt1ik9-sf)


Ξέσπασε το Twitter: Υποτίμησε το κοινό

Τα λόγια του αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό δεν άρεσαν σε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, με αποτέλεσμα οι χρήστες στο twitter να «ξεσηκωθούν» και να σχολιάσουν έντονα την στάση του στο συμβούλιο και κυρίως τον τρόπο που διαχειρίστηκε την αποχώρησή του. Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι ήταν ιδιαίτερα υποτιμητικός προς το κοινό που τον… έδιωξε από το «Survivor 4».

Κλείσιμο

Ποιος είναι ο Γιώργος Κοψιδάς - Vegan, δίκαιος, ηθικός και ηθοποιός του θεάτρου

Ο Γιώργος Κοψιδάς γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του. 1975. Επαγγελματικά ασχολείται με την ηθοποιία αλλά στο παρελθόν ήταν μπασκεμπολίστας επί σειράς 15 ετών. Η πρώτη του δουλειά στα 18 του χρόνια ήταν σε εταιρία καθαρισμού στο δήμο.

Kospidas_Insta

Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών. Έχει παίξει σε πολλές σειρές. Τα τελευταία 8 χρόνια αποφάσισε να γίνει vegan για ηθικούς λόγους. Είναι ελεύθερος άνθρωπος και πολύ δίκαιος. Ο ίδιος έχει πει σχετικά: «Είναι τρόπος ζωής και όχι τρόπος διατροφής όπως νομίζουν οι περισσότεροι. Ο οποίος είναι βασισμένος στην ενσυναίσθηση, στο να μπαίνεις στη θέση του άλλου, να μπαίνεις στη θέση των ζώων, στο τι περνάνε. Να νιώθεις τον πόνο τους και να καταλαβαίνεις ότι, αφού δεν θα ήθελες ούτε εσύ να βιώνεις κάτι τέτοιο, έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος, μα κανένας, να γίνεται όλο αυτό που γίνεται στα ζώα. Είναι ένας τρόπος ζωής βασισμένος στην ενσυναίσθηση, στη συμπόνια, και στην αγάπη προς όλα τα πλάσματα του πλανήτη. Όλοι μας σαν παιδιά το γνωρίζουμε αυτό διαισθητικά, ότι πρέπει να αγαπάμε τα ζώα και ότι τα ζώα δεν είναι τροφή, αλλά είναι φίλοι μας. Κάπου στην πορεία μεγαλώνοντας χάνεται αυτή η σύνδεση. Μας εκπαιδεύουν να τρώμε τα ζώα και να είμαστε αποσυνδεδεμένοι από το τελικό προϊόν που τρώμε το οποίο είναι αποσυνδεδεμένο από το ζώο από το οποίο προέρχεται. Το πόσο έχει υποφέρει, το πόσο έχει πονέσει… Οπότε κάπου στην πορεία το χάνουμε. Είναι σημαντικό να ξανακάνουμε τη σύνδεση στο μυαλό μας και να μπούμε στη θέση των ζώων και στο τι περνάνε».

Kospidas_Insta1

Η καριέρα του στην υποκριτική

Έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές αλλά στη συνείδηση των τηλεθεατών αποτυπώθηκε η συμμετοχή του στη σειρά «Μίλα Μου Βρώμικα» της Μυρτούς Κοντοβά όπου υποδύθηκε τον εφευρετικό κρεοπώλη Παντελάκη.

Το 2012 συμμετείχε στην ιταλική παραγωγή «Οι ανώριμοι: Διακοπές στην Πάρο» και στο «Ένα πλοίο για την Παλαιστίνη». Το 2014 ο Γιώργος Κοψίδας έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο της μαύρης κωμωδίας «Κάτω Παρτάλι» ενώ το 2016 έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στη βρετανική σειρά «The Durrels».
Kospidas_Insta2
O ηθοποιός δραστηριοποιείται περισσότερο στο θέατρο και λιγότερο στην τηλεόραση. Είχε ένα σύντομο πέρασμα από το γνωστό επιτυχημένο σίριαλ του ANT1 «Άγριες Μέλισσες», όπου έκανε μια guest εμφάνιση!

Kospidas_Insta3
Kospidas_Insta4


Η συμμετοχή του στο Survivor

Το Δεκέμβριο του 2020 ταξίδεψε για τον Άγιο Δομίνικο για να λάβει μέρος στο Survivor 2021 του ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Κοψιδάς, μαζί με άλλους 9 διαγωνιζόμενους ανήκε στην ομάδα των Διασήμων. Συγκεκριμένα όταν ξεκίνησε η Διάσημη Ομάδα αποτελούνταν από τους εξής παίκτες: Μιχάλης Αρναούτης, Άννα Μαρία Βέλλη, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλλίδης, Περικλής Κονδυλάτος, Αγγελική Λάμπρη, Αλέξης Παππάς, Κάτια Ταραμπάνκο και ο Τριαντάφυλλος.

«Ήταν ό,τι καλύτερο που θα μπορούσε να μου συμβεί η πρόταση για το Survivor, εξαιτίας της κατάστασης με τον κορωνοϊό», είχε πει στην κάμερα της εκπομπής «Love It», λίγα λεπτά πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

- Οι φωτογραφίες είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Instagram


Ειδήσεις σήμερα:

Ντρου Μπάριμορ: Εγκαταλείπει προσωρινά τον κινηματογράφο

Συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν: Υπήρχε συμφωνία να αναβληθεί σε περίπτωση θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου


Ο Σπάικ Λι πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Καννών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης