Survivor: Έντονος καβγάς ανάμεσα σε Παππά και Κόρομι - «Τέτοιες εκφράσεις δεν επιτρέπονται»

Survivor: Έντονος καβγάς ανάμεσα σε Παππά και Κόρομι - «Τέτοιες εκφράσεις δεν επιτρέπονται»

Ο Γιώργος Λιανός θέλοντας να δώσει ένα τέλος στον καβγά των δύο παικτών τους έκανε έντονη επίπληξη 

giorgos-koromi-alexis-pappas
Στο χθεσινό Συμβούλιο του Survivor, ο Τριαντάφυλλος ήρθε σε αντιπαράθεση με κάποιους από τους συμπαίκτες του, μετά την απόφαση του Γιώργου Κόρομι να τον θέσει ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο τραγουδιστής είχε έναν έντονο καβγά με τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος μίλησε για ανδρισμό και τον κατηγόρησε πως μίλησε άσχημα στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο Τριαντάφυλλος είχε μια έντονη συζήτηση με τον Γιώργο Κόρομι, η οποία κατέληξε σε καβγά και δάκρυα! Από την άλλη ο Γιώργος Ασημακόπουλος υποστήριξε πως ο τραγουδιστής δωροδόκησε τόσο εκείνον όσο και τον Γιώργο Κόρομι με σκοπό να τον στηρίξουν και να παραμείνει στο παιχνίδι. Μάλιστα, έκανε γνωστό πως τους πρόσφερε 2,000 ευρώ.

Το θέμα περί δωροδοκίας, αλλά και τα υπόλοιπα που είπαν οι τρεις παίκτες, συζητήθηκαν και μπροστά στη Μπλε ομάδα. Έτσι, ο Αλέξης Παππάς στο “Συμβούλιο του Νησιού” ζήτησε τον λόγο από τον Γιώργο Λιανό, καθώς θέλησε να στηρίξει τον Τριαντάφυλλο.

«Ο ανδρισμός δεν έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα τρέχει ο Κόρο ή αν παρεξηγήθηκε ο Τριαντάφυλλος και φώναξε παραπάνω στα παιδιά» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ο Γιώργος Κόρομι φανερά εκνευρισμένος, του απάντησε: «Σου έδωσε και εσένα 2,000 μήπως; Που κάνεις διακοπές εδώ και μιλάς”! Φυσικά, συζήτησαν έντονα και ειπώθηκαν λέξεις που δεν έπρεπε.

Ο Γιώργος Λιανός θέλοντας να δώσει ένα τέλος στον καβγά των δύο παικτών, έβαλε τις φωνές και τους τόνισε: «Τέτοιες εκφράσεις δεν επιτρέπονται».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Κόρο σε Αλέξη: ποιος σου έδωσε δυο χιλιάρικα και τα λες αυτά;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης