
Μεσα στο ΠΘ λειτουργει σαν Δουρειος Ιππος ενα (ολιγομελες;) ΑΘΛΙΟ δημοσιογραφικο γκετο που προβαλλει, αλλα ταυτοχρονα προστατευει ανυπαρκτα ανθρωπακια τυπου Στανκογλου,Μπουρδουμη, Αναστασοπουλου κλπ.κλπ. Το δημοσιογραφικο αυτο κυκλωμα αφηνει να περνανε υβριστικα μεν, ανευρα ομως και ανουσια σχολια κατα των συγκεκριμενων θλιβερων "αστερων" αλλα κοβουν μαχαιρι εκεινα που πραγματικα πονανε και σφαζουν μεχρι το κοκαλο τα συγκεκριμενα μιντιακα κατασκευασματα που το παιζουν και τιμητες των παντων χωρις να διαθετουν την παραμικρη ακαδημαικη η κοινωνικη παιδεια. Να τους χαιρεστε τετοιους συνεργατες κ.κ. Κουτρα, Χιωτη και οι υπολοιποι επικεφαλης του ΠΘ, καθως κσι τα ... ινδσλματα σας Στανκογλου, Μπουρδουμη κλπ.κλπ.
Ρε Μπουρδούμη έπαιζες με αυτόν που έλεγε στη γυναίκα σου πάρτον και κάθεσαι και μιλάς; Καλά εσύ δεν ντρέπεσαι αλλά δεν ντρέπεται ούτε αυτή που είναι γυναίκα σου; Όταν γύριζες από το γύρισμα τι της έλεγες, πόσο ωραία ήταν η ατμόσφαιρα στη δουλειά; Πως έπαιζες μαζί του ρε Μπουρδούμη; Αλλά θα μου πεις ηθοποιοί είστε, που να ξέρετε πότε είναι πραγματικότητα και πότε είναι ρόλος;
Πολυ ευεσθητος ο τυπος.Ετρωγε καλα και αυτος και οι συναδελφοι του επι Συριζα.Τους τα εκοψε η Μενδωνη και ολοι εναντιων τους.Δεν θυμαμαι καμια ευεσθησια απο μερους των ηθοποιων οταν καικαν 100 ανθρωποι στο ματι.
Πριν έτρεχαν να προλάβουν ποιος και ποια θα πρωτοενδώσει για μια δουλειά διπλα σε έναν δήθεν καταξιωμένο . Πλέον τρέχουν να προλαβουν οι ίδιοι ποιος και ποια θα πρωτοκατηγορήσει έναν ήδη απαξιωμένο . Καμία ηθική , όλα για την καριέρα χωρίς αναστολές . Ηθοποιός σημαίνει ημίφως ... σαν αυτό που έχουν οι οίκοι ανοχής ενοχών ενόχων !
Αντί να φωνάζει ο γάιδαρος φωνάζει το σαμάρι! Δωστε του επιτέλους μια θέση σε κανένα ριάλιτι, κανένα ψηφοδέλτιο να μην κοπιάζει τζάμπα ο κακομοίρης.
Τον παρενόχληση σεξουαλικα ο μεγάλος σκηνοθέτης και αηδιασε κτλπ και μετά από χρόνια του ζήτησε μια συγγνώμη και αποκατασταθηκαν οι σχέσεις τους και συνεργάστηκαν... Θα μας τρελάνουν αυτοί.. Δεν μίλησε σε κανέναν τόσα χρόνια, ο σκηνοθέτης το πιθανότερο είναι πως θα το ξανακάνει σε περισσότερο δεκτικους μαθητές και ηθοποιούς και όλα οκ..