Με... διαδικτυακό ξέσπασμα «απάντησε» η Έλενα Ακρίτα στις «ανώνυμες απειλές» που της στέλνουν διάφοροι στον λογαριασμό της, με αφορμή τις θέσεις που εξέφρασε για υπόθεση παιδεραστίας.
Σε ανάρτησή της, η γνωστή δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ότι δέχεται απειλές και δεν «μάσησε τα λόγια της», γράφοντας στο Facebook: «Τις ανώνυμες απειλές που μού στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας βάλτε τις στον κ@λο σας, αγάπες μου. Δεν ιδρώνει τόσο εύκολα το κοραλλένιο μου αυτάκι».
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.