Survivor: Κρις Σταμούλης και Δημήτρης Μακρόπουλος στη… σέντρα μαζί με την Ελευθερία

Survivor: Κρις Σταμούλης και Δημήτρης Μακρόπουλος στη… σέντρα μαζί με την Ελευθερία

Η μάχη για την δεύτερη ασυλία, τα σχόλια… φωτιά Τριαντάφυλλου και Αλέξη Παππά και η νέα απουσία για λόγους υγείας- Δείτε βίντεο

survivor
Ο πρώτος αγώνας για την ασυλία στο Survivor 4 έφερε πανηγυρισμούς στην κόκκινη ομάδα, η οποία πέτυχε άλλη μια νίκη, βάζοντας τους μπλε παίκτες στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Η Ελευθερία Ελευθερίου βγήκε στον… τάκο, όπως ήταν αναμενόμενο από τη στιγμή που απουσίαζε για λόγους υγείας η Έλενα Κρεμλίδου, καθώς οι δυο τους είναι ξεκάθαρο πως έχουν απομονωθεί από την υπόλοιπή ομάδα.

Η νύχτα στην παραλία ήταν δύσκολη για την Ελευθερία Ελευθερίου μετά τις 7 ψήφους που πήρε στο συμβουλίου από τους συμπαίκτες της και βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση.

Η τραγουδίστρια τουλάχιστον βρήκε στην παραλία έναν άνθρωπο να πει το παράπονο της.




Στην κόκκινη ομάδα η συζήτηση είχε να κάνει με τη συμπεριφορά του Δημήτρη Μαρκόπουλου κατά την διάρκεια του αγώνα για την ασυλία, με τον Τριαντάφυλλο να ζητάει να σταματήσουν να ασχολούνται με τον παίκτη της ομάδας των μπλε λέγοντας πως «ούτε ο Μακρόπουλος να ήταν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης».


Κλείσιμο

Σχόλιο… φωτιά είχε όμως και ο Αλέξης Παππάς για τους κόκκινους και συγκεκριμένα για τον Τριαντάφυλλό που είχε να κάνει με πρόβατα και τσομπάνηδες.



Πριν οι δυο ομάδες μπουν στο στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως η Έλενα Κρεμλίδου θα απουσιάσει από ακόμα ένα αγώνισμα για λόγους υγείας, ωστόσο μπλε και κόκκινοι φρόντισαν να ξεκινήσουν τη μάχη νωρίτερα.



Η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά μπήκε πολύ δυνατά στο αγώνισμα για ακόμα μια ασυλία και προηγήθηκε με 5-1.



Ο Πάνος Καλίδης νίκησε τον Τριαντάφυλλο και μείωσε σε 5-3 βάζοντας τους μπλε ξανά στο παιχνίδι.



Η Ανθή Σαλαγκούδη έδωσε τη δυνατότητα στην Άννα Μαρία να κάνει το 5-4.



Η μπλε όμάδα πηρε τα πάνω της και κατάφερε να κάνει και την ανατροπη και να προηγηθεί με 8-7, όμως ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξύπνησε την ομάδα του όταν ισοφάρισε σε 8-8 με τους κόκκινους να πηγαίνουν το ματς στο 10-8.



Εκτός από την ασυλία που κέρδισαν για 4η συνεχόμενη φορά μειώνοντας και το συνολικό αποτέλεσμα σε 9-5, από 8-0 που ήταν πριν μπουν οι δυο νέοι παίκτες, έφαγαν και τοστ με σαλάτα.




Στο συμβούλιο οι μπλε έπρεπε να βγάλουν ακόμα δυο δικούς τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Ο ένας θα έβγαινε μέσω ψηφοφορίας και τον άλλο θα τον υποδείκνυε ο Αλέξης Παππάς που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Εκτός από τη Μαριπόζα που μένει εκτός, στην κλινική νοσηλεύεται, όπως ενημέρωσε ο Λιάνος και η Ανθή Σαλαγκούδη. Οι εντάσεις πάντως δεν έλειψαν ούτε και από αυτό το συμβούλιο. Ο Κρις Σταμούλης με 4 ψήφους ήταν ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου και έμεινε έκπληκτός από το αποτέλεσμα.




Στη συνέχεια ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε πως η επιλογή του για να βρεθεί στη… σέντρα μαζί με Κρις Σταμούλη και την Ελευθερία Ελευθερίου θα είναι ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.






Ειδήσεις σήμερα

Lockdown στην Αττική: Ποια καταστήματα και πώς θα λειτουργούν από την Πέμπτη 

Lockdown στην Αττική: Με τηλεκπαίδευση και πλήρες ωράριο Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια από την Πέμπτη 

Lockdown: Πάει για 70% η τηλεργασία στο Δημόσιο 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης