Βίντεο: Δείτε τον Τιμοτέ Σαλαμέ ως... γιο του «Ψαλιδοχέρη» - Και η Γουινόνα Ράιντερ παρούσα!

Βίντεο: Δείτε τον Τιμοτέ Σαλαμέ ως... γιο του «Ψαλιδοχέρη» - Και η Γουινόνα Ράιντερ παρούσα!

Η ηθοποιός επιστρέφει, αυτή τη φορά σε ρόλο στοργικής μαμάς

psalidoxeris
Φόρο τιμής σε έναν πολυαγαπημένο χαρακτήρα του κινηματογράφου αποτίει το πρωτότυπο διαφημιστικό για μοντέλο αυτοκινήτου της Cadillac, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο χθεσινό Super Bowl. Ο λόγος για τον «Ψαλιδοχέρη», τον κεντρικό χαρακτήρα της ομώνυμης ταινίας του Τιμ Μπάρτον από το 1990, με πρωταγωνιστές τον Τζόνι Ντεπ και τη Γουινόνα Ράιντερ.

Στο φιλμ που σημάδεψε την εν λόγω δεκαετία και εκτίναξε ακόμα περισσότερο την καριέρα του Μπάρτον μετά τον «Σκαθαροζούμη», ο Ντεπ υποδύεται τον συμπαθή αλλά άτυχο «Έντουαρντ», ένα απομονωμένο μισοτελειωμένο ανθρωποειδές με ψαλίδια αντί για χέρια, που ερωτεύεται την όμορφη έφηβη Κιμ (Γουινόνα Ράιντερ).

Παρόλο που το διαφημιστικό δεν περιλαμβάνει την επιστροφή του ίδιου του «Έντουαρντ» (αυτό θα ήταν μάλλον δύσκολο δεδομένης της κρίσης που περνάει η καριέρα του Τζόνι Ντεπ) βλέπουμε έναν καινούργιο χαρακτήρα που είναι σχεδόν πανομοιότυπος εμφανισιακά.

All-Electric Cadillac LYRIQ | ScissorHandsFree | Full Version


Πρόκειται για τον Έντγκαρ, που όπως αφήνεται να εννοηθεί είναι ο γιος του Έντουαρντ και της Κιμ. Μάλιστα η Γουινόνα Ράιντερ «επιστρέφει» στο σποτ στο ρόλο της στοργικής μαμάς που θέλει το καλύτερο για τον γιο της, και γι΄αυτό του κάνει το καλύτερο δώρο: Το μοντέλο LYRIQ της Cadillac με τεχνολογία hands-free οδήγησης, ιδανική για... Ψαλιδοχέρηδες.

Κλείσιμο
Στον ρόλο του Εντγκαρ Ψαλιδοχέρη συναντάμε τον ταλαντούχο Τιμοτέ Σαλαμέ, τον νέο αλλά εξαιρετικά ταλαντούχο σταρ του κινηματογράφου που πρωταγωνίστησε στο πολυβραβευμένο «Call me by your name» στο πλευρό του Άρμι Χάμερ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)


Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο Σαλαμέ πρόκειται σύντομα να ξανασυνεργαστεί με τον σκηνοθέτη του «Call me by your name» στην κινηματογραφική μεταφορά ενός βιβλίου με θέμα... τον κανιβαλισμό. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η ταινία με τίτλο «Bones and All» θα ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα που ταξιδεύει ανά τη χώρα αναζητώντας τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ, «σε μια προσπάθεια να κατανοήσει γιατί αισθάνεται την επιθυμία να σκοτώσει και να φάει τους ανθρώπους που την αγαπούν».

Η ανακοίνωση της συνεργασίας και της θεματολογίας του φιλμ προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, δεδομένων των πρόσφατων αποκαλύψεων για τις... φαντασιώσεις κανιβαλισμού του Άρμι Χάμερ, ο οποίος πάντως δεν θα συμμετέχει στο νέο πρότζεκτ με τον άλλοτε συμπρωταγωνιστή του.



Ειδήσεις σήμερα

Ανοικτές οι λαϊκές αγορές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το επόμενο Σάββατο

Blackadder: Γιατί το BBC έβαλε προειδοποιητικό μήνυμα πριν από επεισόδιο της «Μαύρης Οχιάς»;

Νεαρή υποπλοίαρχος του Βασιλικού Ναυτικού «γύριζε ερωτικά βίντεο» σε top secret βάση της Σκωτίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης