Τον εξαιρετικά δημοφιλή μουσικοσυνθέτη Δήμο Μούτση κατονομάζει η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου ως τον άνθρωπο που φέρεται να της επιτέθηκε σεξουαλικά μέσα στο σπίτι του, όταν η ίδια ήταν μόλις 15 ετών.
Με συνέντευξή της, απόψε, στον Αντώνη Σρόιτερκαι στον Αlpha σε μία εξομολόγηση καρδιάς, η τραγουδίστρια, Λυδία Σέρβου, περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε.
Στο πλατό, και ο Απόστολος Γκλέτσος, παραδέχεται ότι, ίσως, στο παρελθόν, πίεσε ερωτικά συμπρωταγωνίστριές του και στέλνει μήνυμα συγγνώμης.
Ακόμα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Χάρης Τζωρτζάκης περιγράφουν τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσαν στα πρώτα τους βήματα στον χώρο της υποκριτικής.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.