Τζον Κραζίνσκι: O «Τζιμ» από το «The Office» αντάλλαξε... καυτό φιλί με κωμικό στη σκηνή του SNL

Τζον Κραζίνσκι: O «Τζιμ» από το «The Office» αντάλλαξε... καυτό φιλί με κωμικό στη σκηνή του SNL

Mερικές φορές πρέπει να δίνεις στο κοινό αυτό που ζητάει...

kiss_krasinski
Με έναν αναπάντεχο τρόπο ξεκίνησε η εκπομπή «Saturday Night Live» στο πρώτο της επεισόδιο για τη νέα χρονιά που προβλήθηκε το περασμένο Σάββατο στις ΗΠΑ. Οικοδεσπότης της εκπομπής, η οποία επέστρεψε δυναμικά μετά από διάλειμμα αρκετών εβδομάδων, ήταν για πρώτη φορά ο ηθοποιός Τζον Κραζίνσκι, ο οποίος ολοκλήρωσε το «σκετς» του εισαγωγικού του μονολόγου φιλώντας παθιασμένα ένα μέλος του καστ!

Ο Κραζίνσκι, διάσημος κυρίως για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην αμερικανική εκδοχή της κωμικής σειράς «The Office» είναι εξαιρετικά δημοφιλής ανάμεσα στους συμπατριώτες του, κάποιοι από τους οποίους τον έχουν ταυτίσει απόλυτα με τον αξιαγάπητο χαρακτήρα του «Τζιμ Χάλπερτ». Αυτή η «εμμονή» με το πρόσωπο του «Τζιμ» και το ρομαντικό ειδύλλιό του με την «Παμ Μπίσλι» (την οποία υποδύθηκε η Τζένα Φίσερ στο «The Office) κορυφώθηκε εν μέσω της πανδημίας, αφού πολλοί Αμερικανοί κλείστηκαν στα σπίτια τους και βρήκαν ευκαιρία να δουν (ή να ξαναδούν) και τις εννέα σεζόν της πετυχημένης σειράς, που ολοκληρώθηκε το 2013!

John Krasinski Monologue - SNL


Αυτήν ακριβώς την «αναζωπύρωση» του ενδιαφέροντος για το «The Office» έβαλε στο στόχαστρο η κωμική ομάδα του SNL στον εισαγωγικό μονόλογο του Κραζίνσκι, ο οποίος ξεκίνησε να περιγράφει πόσο περήφανος αισθάνεται ως οικοδεσπότης της εκπομπής, για να δεχτεί στη συνέχεια αλλεπάλληλες διακοπές από μέλη του καστ που υποδύονταν τους... κολλημένους φαν. «Είσαι ο Τζιμ του The Office. Κάνε τον Τζιμ από το The Office» του ζητά αρχικά ο Άλεξ Μόφατ, μέλος του καστ. «Πού είναι η Παμ Μπίσλι;» ρωτάει επιμένοντας ο κωμικός, αγνοώντας τις μάταιες προσπάθειες του Κραζίνσκι να του εξηγήσει ότι η «Παμ» είναι πλασματικός χαρακτήρας και ότι η ηθοποιός που την υποδύθηκε είναι παντρεμένη με άλλο άτομο, όπως εξάλλου και ο ίδιος. «Φίλησε την Παμ», ζητά επιτακτικά ένα ακόμη μέλος του καστ, ο ξεκαρδιστικός Κίναν Τόμσον.

Jim and Pam: Love At First Sight  - The Office US


Ενώ συνεχίζεται ο χείμαρρος των σχολίων περί «Παμ», ο κωμικός Πιτ Ντέιβιντσον σπεύδει στο πλευρό του Κραζίνσκι για να τον βοηθήσει. Όταν ο Κίναν Τόμσον ξαναρωτάει δείχνοντας τον Ντέιβιντσον αν... είναι αυτός η Παμ, και τα δύο πρόσωπα επί σκηνής αποφασίζουν ότι δεν έχει νόημα πλέον να αντιστέκονται και πρέπει επιτέλους να δώσουν στο κοινό αυτό που ζητάει: Έτσι ακολουθεί ένα παθιασμένο φιλί με τον 27χρονο κωμικό - και πρώην της Αριάνα Γκράντε - στον... ρόλο της Παμ.



Ειδήσεις σήμερα: 

Σάλος με δικηγόρο στο Περού: Έκανε σεξ σε live streaming ακροαματικής διαδικασίας!

O «τέλειος» Φεβρουάριος: Τι κάνει τον μήνα που ξεκινά σήμερα να ξεχωρίζει;

«Πόλεμος των εμβολίων»: Επιπλέον 9 εκατ. δόσεις από την AstraZeneca για να «καλμάρει» η ΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης