Μαίρη Συνατσάκη: Τρεις φορές έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Μαίρη Συνατσάκη: Τρεις φορές έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

«Γιατί μίλησε τώρα η Σοφία» είναι ο τίτλος του βίντεο που μοιράστηκε η παρουσιάστρια στο κανάλι της στο Youtube

Γιατί Μίλησε Τώρα Η Σοφία
«Τσουνάμι» αποκαλύψεων προκάλεσαν οι καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου πως στο παρελθόν κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Έκτοτε πολλές είναι οι Ελληνίδες που εξομολογούνται πως έχουν βιώσει περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης. Σε μια ανάλογη προσωπική εξομολόγηση προχώρησε σήμερα και η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτοντας πως έχει πέσει και η ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, όχι μία αλλά τρεις φορές.

Συγκεκριμένα η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από νέο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube μοιράστηκε τις δικές φορές που έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. «Γιατί μίλησε τώρα η Σοφία» είναι ο τίτλος του σχετικού αποσπάσματος, στο τελευταίο μέρος του οποίου η παρουσιάστρια σοκάρει με την ειλικρίνεια της.

«Εγώ προσωπικά έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή μου. Κάθε φορά που θέλω να μιλήσω σε κάποιον δικό μου άνθρωπο γι’ αυτό , αναγνωρίζω πάρα πολλά από τα στοιχεία που διάβασα. Θέλω να το υποτιμήσω, θέλω να πω ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο που έχει συμβεί κάπου αλλού, δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη ότι αυτό ήταν αλλά μήπως ήταν και γι’ αυτό το συζητάω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη. «Το πρώτο σκηνικό έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 χρονών και το άλλο όταν έγινε 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατικά πολλά χρόνια αργότερα και αφού είχα ξεκινήσει από τα 19 μου ψυχοθεραπεία, το θυμήθηκα σαν έκλαμψη, έσκασε κάποια στιγμή στο μυαλό μου ως πληροφορία σε ένα ψυχοθεραπευτικό session που είχα κάνει».

«Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη ήταν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και χαίρομαι που τη στιγμή που συνέβη σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα δύο ανθρώπους να τους το πω» πρόσθεσε.

Γιατί Μίλησε Τώρα Η Σοφία

Ειδήσεις σήμερα:

Τζένιφερ Λόπεζ: Υπογράφει αυτοπροσώπως τα νέα της καλλυντικά

Μπεν Άφλεκ - Άνα ντε Άρμας: Τα 16 χρόνια διαφορά τους ένωσαν και ένα μωρό -που δεν ήρθε- τους χώρισε

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εξομολογείται: «O γάμος μου με έχει κάνει πολύ διαφορετική»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης