Χιλάρια και Άλεκ Μπάλντουιν: Το σκάνδαλο της «Ισπανίδας από τη Βοστώνη» τους στοίχισε πολύ!

Χιλάρια και Άλεκ Μπάλντουιν: Το σκάνδαλο της «Ισπανίδας από τη Βοστώνη» τους στοίχισε πολύ!

Αισθάνονται θιγμένοι και αδικημένοι από τον σάλο που έχει ξεσπάσει, λέει άτομο από το στενό τους κύκλο

Alec_Hilaria
Το σκάνδαλο της «Ισπανίδας από τη Βοστώνη» που ξέσπασε πριν από μερικές μέρες γύρω από το πρόσωπο της 36χρονης συζύγου του χολιγουντιανού σταρ Άλεκ Μπόλντουιν έχει κοστίσει πολύ στο ζευγάρι, όπως αποκάλυψε μια πηγή από τον στενό τους κύκλο στο Entertainment Tonight.

H δασκάλα γιόγκα και Infuencer βρέθηκε στο στόχαστρο των διεθνών ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες του 2020, όταν αποκαλύφθηκε ότι δεν έχει γεννηθεί στη Μαγιόρκα (όπως πιστευόταν ευρέως και έγραφε το επίσημο βιογραφικό της στη σελίδα της εταιρείας που την μανατζάρει) αλλά στη Βοστώνη. Διαδοχικές αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως μετά από ένα επικριτικό tweet έκαναν πολλούς να πιστεύουν ότι η Χιλάρια Μπάλντουιν προσπαθούσε επίτηδες όλα αυτά τα χρόνια να παραπλανά το κοινό για την καταγωγή της, προσποιούμενη ότι είχε ισπανική προσφορά και... ότι ξεχνάει απλές λέξεις στα αγγλικά, όπως το «αγγούρι».

Η ίδια πάντως, που επιμένει από την πρώτη στιγμή ότι δεν υπήρχε πρόθεση παραπλάνησης και ότι πρόκειται απλά για μια μεγάλη παρεξήγηση, στην οποία συνέβαλαν... λάθη στα ρεπορτάζ των διεθνών μέσων, δεν αισθάνεται ως «θύτης» αλλά ως «θύμα» σε αυτήν την ιστορία. 

«Η Χιλάρια είναι ένας γλυκομίλητος, ευγενικός και τρυφερός άνθρωπος. Όλη η παρενόχληση και το μίσος που δέχεται στα social media της έχει στοιχίσει πολύ», αναφέρει η πηγή στο ET Online.

O 62χρονος Άλεκ Μπόλντουιν, που έχει αποκτήσει πέντε παιδιά με την Χιλάρια, συμπαραστέκεται όσο μπορεί στην σύζυγό του, όμως αισθάνεται και ο ίδιος θιγμένος και ταραγμένος από αυτήν την υπόθεση. «Ο Αλεκ ήξερε πάντα ότι η Χιλάρια είναι από την Βοστώνη. Στηρίζει άνευ όρων τη γυναίκα του την οποία λατρεύει και αυτή η περίπτωση δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτήν την περίοδο εστιάζουν την προσοχή τους στη φροντίδα των πέντε μικρών παιδιών τους και στην προσπάθεια να δημιουργήσουν μια δεμένη οικογένεια».

Παρόλο που η πηγή ισχυρίζεται ότι ο Άλεκ Μπόλντουιν ήξερε πάντα πως η Χιλάρια κατάγεται από την Βοστώνη, ο ηθοποιός είχε πει κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Ντέιβιντ Λέτερμαν το 2013 ότι η σύζυγός του ήταν από τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου. «Η γυναίκα μου είναι από την Ισπανία», είχε πει χαρακτηριστικά, κάνοντας μάλιστα καζούρα στην Χιλάρια για την προφορά της.


Ειδήσεις σήμερα

Θρίλερ στις Φιλιππίνες με τον βιασμό και τον θάνατο νεαρής αεροσυνοδού - Εμπλέκονται 11 άνδρες 

Μπαράκ Ομπάμα σε... μεγάλες φόρμες - Κάνει paddleboarding και το Twitter τρελαίνεται (Βίντεο) 

Τζακ Μα: Η αλήθεια πίσω από τις φήμες περί «εξαφάνισης» του μεγιστάνα ιδρυτή της Alibaba 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης