Ποια «Ιταλίδα από την Κυψέλη»; Η Ισπανίδα από τη... Βοστώνη και πώς την «πάτησε» μαζί της ο Άλεκ Μπάλντουιν!

Ποια «Ιταλίδα από την Κυψέλη»; Η Ισπανίδα από τη... Βοστώνη και πώς την «πάτησε» μαζί της ο Άλεκ Μπάλντουιν!

Το Χόλιγουντ σπάει πλάκα με την Ισπανίδα μελαμψή και ηλιοκαμμένη Χιλάρια, που τελικά ήταν κατάξανθη Χίλαρι από την Μασαχουσέτη - Η «πετριά» της γυναίκας του Μπάλντουιν και ένα... αγγούρι

HILLARIA_BALDWIN_2
Ανάμεσά μας κυκλοφορούν πολλοί που έχουν φάει την πετριά τους. Η συνηθέστερη μέχρι τώρα ήταν του «Προέδρου». Συνήθως έφτιαχναν έναν εξωραϊστικό σύλλογο, δήλωναν πρόεδρο τον εαυτό τους και κυκλοφορούσαν κορδωμένοι για να ακούν το «κυρ΄ πρόεδρε».

Η πετριά, όμως, της Χίλαρι Μπάλντγουιν είναι διαφορετική. Κατ΄αρχήν την έφαγε μικρή. Αν και είναι κατάξανθη, από καλή οικογένεια της Βοστώνης, με τα γαλλικά της, το πιάνο της, το μπαλέτο της και με σπουδές στο Κέμπριτζ (της Μασαχουσέτης) από μικρή αισθανόταν… Ισπανίδα και το δήλωνε.




Μια Ισπανίδα από τη Βοστώνη

Από πιτσιρίκα βάφει τα μαλλιά της από ξανθά… μαύρα, γυρίζει από το μπαλέτο στο φλαμέγκο και αποκτά ένα ισπανικό αξάντ στην προφορά της. Στην αρχή, οι δικοί της δεν έδωσαν σημασία. Ίσως να έπαιξε ρόλο ότι έζησαν για κάποια φεγγάρια (λίγα) στην Μαρμπέγια της Ισπανίας, σκέφτηκαν. Μέγα λάθος τους.

Κάθε μέρα η κατάσταση όμως γινόταν όλο και χειρότερη. Η Χίλαρι άλλαξε το όνομα της σε Χιλάρια, συστηνόταν παντού ως Ισπανίδα, κατέβηκε στους δρόμους για τα δικαιώματα των λατίνων στην Αμερική και το κορυφαίο: Το ισπανικό της αξάντ έπιασε πικ σε σημείο που δεν την καταλάβαιναν ούτε οι δικοί της. Τι να κάνουν, όμως και οι δόλιοι οι γονείς, έκαναν πως δεν καταλαβαίνουν.

37323040-9096393-Hilaria_was_born_Hillary_Hayward_Thomas_attending_exclusive_64_9-a-46_1609278750007
Φωτογραφημένη ως Iσπανίδα που χορεύει Φλαμέγκο στο yearbook του Cambridge School στο Γουένστον.



Φλαμέγκο στο yearbook του Cambridge

Ένα καμπανάκι πρέπει να τους χτύπησε όταν είδαν το yearbook της αποφοίτησης της. Η κόρη τους ήταν φωτογραφημένη σπανιόλα που χορεύει ερωτικό φλαμέγκο για το πανάκριβο σχολείο που τους κόστισε μια περιουσία… Εδωσαν για άλλη μια φορά τόπο στην οργή (Ενώ τώρα ήταν η στιγμή που θα έπρεπε να συμβουλευτούν κάποιον ειδικό).

Όταν, δε, συνάντησε και ερωτεύθηκε τον Άλεκ Μπάλντουιν και τους τον γνώρισε… τρεις φορές τους συλλάβισε το όνομα του γιατί υποτίθεται ότι ως ισπανόφωνοι δεν μπορούν να προφέρουν τους βαριούς φθόγγους του επιθέτου του! Τι να κάνουν; Το ανέχτηκαν. Να γίνουν ρεζίλι μπροστά στο νέο τους γαμπρό;

37378364-9096393-Hilaria_incorporated_several_elements_of_the_country_s_culture_i-a-47_1609271084573
37378366-9096393-Hillary_Thomas_Hayward_officially_became_Hilaria_Baldwin_when_sh-a-43_1609271084499
Η Χίλαρι με ισπανικό βέλο και βεντάλια στον γάμο της με τον Άλεκ Μπάλντουϊν.
Κλείσιμο
37338880-9096393-Hilaria_s_parents_only_retired_to_Spain_in_2011_when_Hilaria_was-a-3_1609271398483
Οι γονείς της Χίλαρι οι οποίοι μόνον Ισπανούς δεν θυμίζουν.



Ισπανικός γάμος χωρίς Ισπανούς…

Ο γάμος, όμως, με τον Μπάλντουιν ήταν η αποκορύφωση. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με κορακί μαλλί και έντονο σολάριουμ. Η τελετή έγινε και στα Αγγλικά και στα Ισπανικά. Για μια στιγμή οι γονείς τρομοκρατήθηκαν ότι θα αναγκάζονταν να την παντρέψουν και σε καθολική εκκλησία… ευτυχώς τελευταία στιγμή γλύτωσαν το ρεζιλίκι. Οι όρκοι δόθηκαν στα Ισπανικά, η νύφη εμφανίστηκε με ισπανικό βέλο, οι βέρες είχαν χαραγμένα λόγια αγάπης στα ισπανικά και όλο το βράδυ χόρευαν στους ρυθμούς Φλαμέγκο, τρώγοντας παέγιες και τάπας.

Ευτυχώς που κανείς -από το νέο σόι- δεν αναρωτήθηκε που είναι οι υπόλοιποι ισπανοί σκουρόχρωμοι συγγενείς, καθώς όλο το σόι της νύφης ήταν άσπροι -κάτασπροι, κεντρο-ευρωπαϊκής καταγωγής. Λατίνος ούτε για δείγμα δεν υπήρχε στο γάμο.


37310352-9096393-The_Mom_Brain_podcaster_explained_And_I_m_really_lucky_that_I_gr-a-61_1609271085026
Χίλαρι και Άλεκ Μπάλντουιν με τα 5 παιδιά τους που έχουν όλα ισπανικά ονόματα...


Πώς το λένε το αγγούρι;

Και μετά τον γάμο, όμως, το παραμύθι της Χίλαρι συνεχίστηκε. Σήμερα έχει μαζί με τον Μπάλντουν πέντε παιδιά, όλα με ισπανικά ονόματα: Καρμεν Γκαμπριέλα 7 ετών, Ραφαέλ Τόμας 5 ετών, Λεονάρντο Άγγελος 4 ετών, Ρομέο Αλεχάντρο 2 ετών, και Εντουάρντο ΠΑΟ Λούκας 3 μηνών.

Ως σύζυγος του Μπάλντουιν εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές, μιλάει για τις ισπανικές ρίζες της, με σπασμένα Ισπανό-αγγλικά. Μαγειρεύει ισπανικές σπεσιαλιτέ γιατί… έχει το χάρισμα της γιαγιά της και μερικές φορές «ξεχνάει» και τις λέξεις στα αγγλικά και τις λέει στα ισπανικά. Ιδίως το αγγούρι. Τρεις φορές χρειάστηκε να της το υπενθυμίσει πώς λέγεται στα αγγλικά ο συμπαρουσιαστής της.

Δείτε το βίντεο: Η Χίλαρι σε εκπομπή μαγειρικής όπου ξέχναγε πως λέγεται το αγγούρι στα αγγλικά.




Και όλα καλά και ωραία και θα συνέχιζε να τους κοροϊδεύει όλους… αν τα αμερικάνικα και βρετανικά ταμπλόιντ δεν την έπαιρναν χαμπάρι. Και μάλιστα, μέσα στις γιορτές, χωρίς ειδήσεις… Πάρτι έκαναν στην Daily Mail. Μια χαρά της κρέμασαν τα κουδούνια. Εδώ και πέντε μέρες το αμερικανικό τουίτερ ζει και αναπνέει στους σπανιόλικους ρυθμούς της Χίλαρι-Χιλάρια.

Ο Άλεκ -άγνωστο αν ήταν και αυτός θύμα της πετριά της- από την πρώτη στιγμή στέκεται στο πλάι της και προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Αλλά η πλάκα στα social media έχει χτυπήσει κόκκινο.


Δείτε το βίντεο:  Η ΧΙλιάρια μιλάει συνεχώς με ψεύτικη ισπανική προφορά





Η Χιλάρια κοινοποίησε τελικά ένα βίντεο «απολογητικό» στο Instagram, λέγοντας: «Ναι, είμαι ένα λευκό κορίτσι. Είμαι ένα λευκό κορίτσι. Ας είμαστε ξεκάθαροι, η Ευρώπη έχει πολλούς λευκούς και η οικογένειά μου είναι λευκή. Εθνοτικά, είμαι ένας συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Πολιτιστικά, μεγάλωσα με δύο πολιτισμούς, οπότε είναι πραγματικά τόσο απλό».




Ο Άλεκ Μπάλντουιν στο Instagram, χάνοντας  την ψυχραιμία του ανέβασε πως -«Το Twitter είναι πολύ σκα@@»- προσπαθώντας να υπερασπιστεί τη σύζυγό του. «Υπάρχουν πράγματα που έχουν ειπωθεί πρόσφατα για ανθρώπους που αγαπώ, που με νοιάζουν βαθιά, τα οποία είναι γελοία. Εννοώ, απλά γελοία» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο που κοινοποίησε.


Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναρτήσει και τη γνωστή φράση του Μαρκ Τουέιν: «Ένα ψέμα μπορεί να κάνει τον γύρο του κόσμου, πριν η αλήθεια βάλει τα παπούτσια της». 





Δείτε βίντεο: Η Ισπανίδα από τη... Βοστώνη: έτσι την «πάτησε» μαζί της ο Άλεκ Μπάλντουιν!
Η Ισπανίδα από τη... Βοστώνη: έτσι την «πάτησε» μαζί της ο Άλεκ Μπάλντουιν!



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Ανησυχία από την αύξηση των κρουσμάτων - Ποιες περιοχές παραμένουν στο «κόκκινο»

Survivor: Το τσίμπημα του σκορπιού, οι εντάσεις και η τρίτη σερί ήττα των «Διάσημων»


Κορωνοϊός - Πώς θα ταξιδεύει ο κόσμος μετά το εμβόλιο - Τι θα ισχύει για τους μη εμβολιασμένους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης