«Θα με σπάσει στο ξύλο ο Μπάλντουιν»: Η @Lenibriscoe που αποκάλυψε το σκάνδαλο «Μια Ισπανίδα… από τη Βοστώνη» δεν αποκαλύπτεται

«Θα με σπάσει στο ξύλο ο Μπάλντουιν»: Η @Lenibriscoe που αποκάλυψε το σκάνδαλο «Μια Ισπανίδα… από τη Βοστώνη» δεν αποκαλύπτεται

Το ψευδώνυμό της παραπέμπει στον ντετέκτιβ Λένι Μπρίσκο της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «Νόμος και Τάξη»

baldwinhilaria
Η γυναίκα που αποκάλυψε την πρωτοφανή «πλαστοπροσωπία της δεκαετίας», η χρήστρια του Twitter με το ψευδώνυμο @Lenibriscoe δεν θέλει να αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα.

Μιλώντας στους New York Times ύστερα από το τεράστιο σκάνδαλο που προκλήθηκε με αφετηρία το δικό της tweet στις 21 Δεκεμβρίου, όπου ουσιαστικά ανέφερε δημοσίως για πρώτη φορά ότι η Χιλάρια Μπάλντουιν, η σύζυγος του 62χρονου Αμερικανού ηθοποιού, υποδύεται συστηματικά την Ισπανίδα εδώ και δέκα χρόνια, δήλωσε: «Μου φαινόταν τόσο παράξενο που κανείς δεν είχε βγει ποτέ να το πει, ειδικά για ένα πρόσωπο που έλκει το ενδιαφέρον των media».

twitter



Η @Lenibriscoe που το ψευδώνυμό της παραπέμπει στον ντετέκτιβ Λένι Μπρίσκο της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «Νόμος και Τάξη», εξήγησε ότι ήταν ένα κοινό μυστικό στους κύκλους της Νέας Υόρκης ότι η Χιλάρια Μπάλντουιν δεν έχει ισπανική καταγωγή. Κάπως έτσι η ίδια αποφάσισε να το μοιραστεί στο Twitter και να ξεκινήσει όλος αυτός ο τυφώνας από σχόλια, αναφορές, παλαιότερα βίντεο και αποκαλύψεις προς επιβεβαίωση.


tweet
Κλείσιμο

Παρ’ όλα αυτά, η @Lenibriscoe επιμένει να διατηρήσει την ανωνυμία της καθώς το παρελθόν του Άλεκ Μπάλντουιν, με τις αλλεπάλληλες βίαιες επιθέσεις δεν της εγγυάται ότι θα συνεχίσει να είναι η ίδια ασφαλής.

Σύμφωνα με τους New York Times, η γυναίκα θέλει να παραμείνει ανώνυμη επ 'αόριστον, επειδή φοβάται ότι ο 62χρονος Αμερικανός ηθοποιός - ο οποίος έχει μεγάλη προϊστορία στη διαχείριση θυμού- θα τη "σπάσει στο ξύλο" εφόσον ανακαλύψει ποια είναι στην πραγματικότητα.

Ειδήσεις σήμερα:

Σχέδιο «Πρωτοχρονιά μόνοι στο σπίτι»: Εφοδοι της ΕΛΑΣ σε πάρτι και κανείς έξω μετά τις δέκα το βράδυ

Αγωνία για τη μεθεόρτια επιδημιολογική κατάσταση – Πότε θα έχουμε «εικόνα»

«Θρίλερ» με το πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα: Σήμερα η εξέταση DNA που ίσως αποκαλύψει την ταυτότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης