Η Χιλάρια Μπάλντουιν απαντά στις επικρίσεις και εξηγεί... το «μπέρδεμα» με το αγγούρι

Η Χιλάρια Μπάλντουιν απαντά στις επικρίσεις και εξηγεί... το «μπέρδεμα» με το αγγούρι

Η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν κατηγορεί τους επικριτές της ότι διαστρεβλώνουν την αλήθεια εν μέσω του σκανδάλου σχετικά με τις ρίζες της - Οι δικαιολογίες στους New York Times και το... «brain fart» που παρεξηγήθηκε

alecbaldwin-hillarty-0
Η Χιλάρια Μπάλντουιν κατηγορεί τους επικριτές της ότι διαστρεβλώνουν την αλήθεια, εν μέσω του σκανδάλου σχετικά με τις ρίζες της και με το πώς παρουσίαζε τον εαυτό της όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Η σύζυγος του Χολιγουντιανού σταρ Άλεκ Μπάλντουιν μίλησε την Τετάρτη στους New York Times για τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει γύρω από την καταγωγή της και για όσους ισχυρίζονται ότι η ίδια παρίστανε την Ισπανίδα όλα αυτά τα χρόνια, παρότι δεν κατάγεται από τη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου.

Εδώ και λίγες μέρες, αφότου έγινε ευρέως γνωστό ότι σύζυγος του ηθοποιού δεν γεννήθηκε στην Ισπανία, όπως πιστευόταν, αλλά στη Βοστόνη και ότι το όνομά της αρχικά ήταν «Χίλαρι», μια απίστευτη καζούρα έχει ξεκινήσει στα social media, ενώ πολλά διεθνή ΜΜΕ «κατακεραυνώνουν» την 36χρονη συγγραφέα και δασκάλα γιόγκα, υπονοώντας ότι εξαπάτησε ηθελημένα το κοινό.

Hilaria Baldwin Says She Was Born in Boston, Not Spain


Όλα ξεκίνησαν από το thread μιας χρήστη στο Twitter, που περιλάμβανε κλιπ στα οποίο η κυρία Μπάλντουιν εμφανιζόταν να μιλάει με έντονη προφορά και το οποίο έγινε γρήγορα viral. «Δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις την Χιλάρια Μπόλντουιν για την αφοσίωση στην δεκαετή κομπίνα της, στην οποία παριστάνει την Ισπανίδα» έγραψε η @lenibriscoe. Σε ένα από τα κλιπ, η 37χρονη εμφανίζεται να πασχίζει να θυμηθεί την αγγλική λέξη για το αγγούρι!

Το άρθρο των New York Times επικαλείται διάφορα δημοσιεύματα του παρελθόντος που έκαναν λόγω για ισπανικές ρίζες της Μπάλντουιν και ένα παλιό βίντεο στο οποίο ο σύζυγός της μιλά για «τη γυναίκα του από την Ισπανία». Επίσης υπενθυμίζει ότι το βιογραφικό της Χιλάρια στον ιστότοπο του πρακτορείου που την εκπροσωπεί ανέφερε μέχρι πρόσφατα ότι η γυναίκα γεννήθηκε στη Μαγιόρκα, και ότι αυτή η πληροφορία άλλαξε μόνο αφού ξέσπασε το σκάνδαλο της... «Ισπανίδας από τη Βοστώνη»!

'The Five' poke fun at Hilaria Baldwin for allegedly faking her Spanish heritage


Μιλώντας στην εφημερίδα, η social media influencer προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι «δεν έκανε τίποτα κακό» και ότι «υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να κρύβεις κάτι και να θέτεις ένα όριο» στο τι γνωρίζει το κοινό. Όπως τόνισε η ίδια, είναι δίγλωσση και τα αγγλικά της αποκτούν σε ορισμένες περιστάσεις έντονη ισπανική προσφορά, ανάλογα με το πόσο χαρούμενη ή ταραγμένη είναι.

Κλείσιμο
Αναφορικά με το... διαβόητο περιστατικό με το αγγούρι, η Μπάλντουιν το απέδωσε σε ένα «βραχυκύκλωμα» του εγκεφάλου (ή... «brain fart» όπως το αποκάλεσε στα αγγλικά). Όπως επισήμανε, συνέβη σε μία από τις πρώτες της εμφανίσεις σε live τηλεοπτική εκπομπή και είχε πολύ τρακ. Η δασκάλα της γιόγκα, που έχει αποκτήσει πέντε παιδιά με τον διάσημο σύζυγό της, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η δυσκολία της να θυμηθεί αυτήν την τόσο συνηθισμένη λέξη ήταν προσποιητή, προκειμένου να ενισχύσει την εσφαλμένη εικόνα που είχαν τα ΜΜΕ για εκείνη. Όσον αφορά στο βιογραφικό της, η Χιλάρια χαρακτήρισε την αναφορά στη Μαγιόρκα ως ένα «απογοητευτικό λάθος».

«Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα για τους ανθρώπους που έχουν μπερδευτεί, και έχουν μπερδευτεί υπό μία έννοια εξαιτίας της διαστρεβλωμένης εικόνας που παρουσίασαν κάποιοι για εμένα», σημειώνει στη συνέντευξή της η 36χρονη.

Hilaria Baldwin Calls Spanish Heritage Scandal 'Surreal'


Όπως εξηγεί, η αλλαγή του ονόματός της από «Χίλαρι» σε «Χιλάρια» συνέβη επειδή έτσι την φωνάζουν οι δικοί της, που σήμερα ζούν στην Ισπανία. Οι Αμερικάνοι γονείς της λατρεύουν τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου και όταν ήταν μικρή ταξίδευε συχνά εκεί με την οικογένειά της. «Τα πράγματα που έχω μοιραστεί για τον εαυτό μου είναι πολύ σαφή. Γεννήθηκα στη Βοστόνη. Πέρασα διαστήματα στη Βοστόνη και την Ισπανία. Οι δικοί μου πλέον ζουν στην Ισπανία», υπογράμμισε η Χιλάρια.

Η κυρία Μπάλντουιν δεν διευκρίνισε ούτε πόσο συχνά ταξίδευε στην Ισπανία ούτε πόσο καιρό έμεινε τελικά στη χώρα όταν ήταν μικρή, χαρακτηρίζοντας παράλογο να παρουσιάσει... χρονοδιάγραμμα για το τι συνέβαινε στη ζωή της πριν τόσα πολλά χρόνια. «Μερικές φορές η διαμονή μου είχε να κάνει με το σχολείο, μερικές φορές ήταν απλά διακοπές. Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων» είπε χαρακτηριστικά η 36χρονη, σε μια αρκετά ασαφή απάντηση.





Η Χιλάρια παντρεύτηκε τον 62χρονο Άλεκ Μπαλντουϊν το 2012. Ο ηθοποιός στηρίζει την σύζυγό του εν μέσω του σάλου που έχει προκληθεί, και σε ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει: «Ένα ψέμα μπορεί να προλάβει να κάνει τον μισό γύρο του κόσμου ενώ η αλήθεια φοράει ακόμα τα παπούτσια της».




Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση κατασκοπείας: Να αφεθεί ελεύθερος ζητά ο 35χρονος γραμματέας του προξενείου 

Παρασκήνιο: Τα «γκάζια» του Μητσοτάκη σε υπουργούς και μανδαρίνους για τον εμβολιασμό

Οδηγίες για τον εμβολιασμό ατόμων με υποκείμενα νοσήματα και εξασθενημένο ανοσοποιητικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης