MEGA: Αποκλειστικές σκηνές από τις δυο νέες σειρές, «Έξαψη» και «Σχεδόν ενήλικες»

MEGA: Αποκλειστικές σκηνές από τις δυο νέες σειρές, «Έξαψη» και «Σχεδόν ενήλικες»

Πρεμιέρα απόψε στις 21:00 

ΕΞΑΨΗ-696x394
Η «ΕΞΑΨΗ» ένα δυνατό ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο, σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00 στο MEGA και θα μας οδηγήσει σε ένα περιπετειώδες ταξίδι με τους ήρωες να αναζητούν απαντήσεις στα συναισθηματικά αδιέξοδα, στις ανατροπές της συμβιβασμένης τους ζωής και σε θυελλώδη ερωτικά πάθη.

Έξαψη: Κλαίρη και Αλέξανδρος. Μια γνωριμία που θα αλλάξει τις ζωές τους.


«ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ» | Οι τέσσερις πρωταγωνιστές μοιράζονται τις καθημερινές τους ιστορίες που αφορούν τον έρωτα και τη ζωή́, με φόντο μια κοινωνία που αλλάζει, μετασχηματίζεται και δίνει κάθε μέρα εξετάσεις επιβίωσης.

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική δουλειά, η οποία ήταν και πάλι στο Mega, η Μυρτώ Κοντοβά επιστρέφει με μια αστεία και άγρια ιστορία ενηλίκων, η οποία θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22.00. Μια περιπέτεια με ανεξάντλητο σασπένς και μυστήριο, μια ιστορία συγκατοίκησης και φιλίας, για το σήμερα των ανθρώπων στην Αθήνα του 2020. Φυσικά στον πυρήνα της σειράς, όπως και σε κάθε της δουλειά, βρίσκονται οι ανθρώπινες σχέσεις.



Απλές καθημερινές συζητήσεις για Σχεδόν Ενήλικες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης